163
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την επίσημη επίσκεψη του πρώτου στη Βρετανία τον Ιούνιο του 2019 | EPA/STR / POOL

Με τον Χάρι και τη Μέγκαν τα έβαλε ο Τραμπ: «Θλιβερή η απόφασή τους»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2020, 10:27
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την επίσημη επίσκεψη του πρώτου στη Βρετανία τον Ιούνιο του 2019
|EPA/STR / POOL

Με τον Χάρι και τη Μέγκαν τα έβαλε ο Τραμπ: «Θλιβερή η απόφασή τους»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2020, 10:27

Τη θλίψη του για την κρίση στην οποία βυθίστηκε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποποιηθούν τον ρόλο τους εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο αγαπημένο του κανάλι, το Fox News, πήρε ανοιχτά το μέρος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, πραγματικά», είπε και πρόσθεσε: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη βασίλισσα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Αν κοιτάξετε καλά, δεν έκανε ποτέ ούτε ένα λάθος. Η βασιλεία της ήταν άμεμπτη», συνέχισε.

Ο Τραμπ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούνιο.

Ωστόσο λίγο πριν αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για τη Βρετανία, προκάλεσε αναταραχή καθώς αποκάλεσε «κακόψυχη» την δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, σε συνέντευξη του στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Sun. Στη συνέχεια κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις του.

Η Μαρκλ είχε εκφραστεί επικριτικά για τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, το 2016, πριν ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...