209
Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Τρίτη | Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν για τον Μανώλη Γλέζο

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 12:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2019, 14:05
Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Τρίτη
|Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν για τον Μανώλη Γλέζο

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 12:50
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2019, 14:05

Η κατάσταση του Μανώλη Γλέζου, που νοσηλεύεται από την Τρίτη στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Παρασκευή, ο κ. Γλέζος εισήχθη στο νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε ταχέως.

Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του, κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα. Η νοσηλεία του θα παραταθεί για ένα 24ωρο ακόμα, επισημαίνεται στο ανακοινωθέν.

Τον 97χρονο αγωνιστή της Αντίστασης και της Αριστεράς είχε επισκεφθεί την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος του μετέφερε τις θερμές ευχές του Πρωθυπουργού  για γρήγορη ανάρρωση.

Την Παρασκευή τον κ. Γλέζο επισκέφτηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συζήτηση στη Βουλή.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο κ. Γλέζος, βλέποντας τον πρώην Πρωθυπουργό, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη συζήτηση. Συγκεκριμένα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για το τόπο και για την Αριστερά, αλλά του εξέφρασε την διαίσθησή του ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Επίσης, ο κ. Γλέζος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, του ευχήθηκε περαστικά και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...