243
|

Δρίτσας: Κανένας δεν μπορεί να δικαιολογεί βιασμούς παιδιών με βάση τη συχνότητα

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 10:39

Δρίτσας: Κανένας δεν μπορεί να δικαιολογεί βιασμούς παιδιών με βάση τη συχνότητα

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2019, 10:39

Τη δικαιολογία της «προβοκάτσιας» και της απομόνωσης των λεχθέντων του επιστράτευσε την Παρασκευή ο Θοδωρής Δρίτσας σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τις αντιδράσεις (εδώ) που προκάλεσε η δήλωσή του στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη για τους βιασμούς παιδιών στη Μόρια που γίνονταν μόνο «ένας το εξάμηνο» (εδώ).

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε την Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και είπε πως η πολυσυζητημένη αποστροφή του «έχει απομονωθεί από το σύνολο των λεχθέντων. Ο λόγος είναι ατελής γιατί ανταλλάξαμε φράσεις».

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κ. Δρίτσας λογομάχησε με τον Σπύρο Καρανικόλα του ΚΙΝΑΛ και όταν ο δεύτερος εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του στο Προσφυγικό λέγοντας ότι «στη Μόρια γίνονταν βιασμοί ανηλίκων», ο πρώην υπουργός αποκρίθηκε «μία φορά το εξάμηνο».

«Ο κ. Καρανικόλας είχε οξύνει το πνεύμα», δήλωσε ο κ. Δρίτσας για να συνεχίσει:

«Αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί βιασμούς ανηλίκων με βάση τη συχνότητα».

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Καρανικόλα για προβοκάτσια, αφού «ολόκληρο σύστημα απομονώνει ένα τμήμα του διαλόγου».

«Στη συνέχεια ακούστηκε 5-6 φορές η φράση μου “όχι βέβαια”», είπε τονίζοντας ότι δεν ακούστηκε η εν λόγω φράση.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια αναδίπλωση του κ. Δρίτσα, ο οποίος στην πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο είχε καταγγείλει συκοφάντες και τρομολάγνους (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...

Copyright 2015 - 2024 Protagon. All rights reserved