231
φωτογραφία αρχείου | ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/Intime

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως ο δράστης της δολοφονίας του γιου του στη Μενεμένη

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2022, 13:20
φωτογραφία αρχείου
|ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/Intime

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως ο δράστης της δολοφονίας του γιου του στη Μενεμένη

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2022, 13:20

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 41χρονου άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ο 69χρονος πατέρας του, ο οποίος είχε εντοπιστεί αναίσθητος δίπλα στο νεκρό γιο του και νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή εναντίον του 69χρονου, καθώς δεν διαπιστώθηκε τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος.

Επίσης  μαρτυρίες περιοίκων, ανέφεραν ότι πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό. Η αιτία των εντάσεων φαίνεται να ήταν η χρήση ναρκωτικών από το θύμα, όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 41χρονου και σύζυγος του φερόμενου ως δράστη επέστρεψε στο διαμέρισμα, εντοπίζοντας τον γιο της μέσα σε λίμνη αίματος και τον σύζυγό της αναίσθητο δίπλα του, οπότε κάλεσε την Αμεση Δράση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οπως προέκυψε, έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα από εργαλείο, συνέπεια των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...