435
Ο Γιον Ντίλερμαντ και το τεράστιο ριγέ του πέος ψήνει... λουκάνικα | DR

Τα παιδιά στη Δανία βλέπουν κινούμενα σχέδια με έναν άντρα που έχει τεράστιο… πέος

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2021, 20:39
Ο Γιον Ντίλερμαντ και το τεράστιο ριγέ του πέος ψήνει... λουκάνικα
|DR

Τα παιδιά στη Δανία βλέπουν κινούμενα σχέδια με έναν άντρα που έχει τεράστιο… πέος

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2021, 20:39

Μία παιδική εκπομπή κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή έναν άντρα και το γιγαντιαίο… πέος του δεν μπορεί να μην γίνει είδηση κι ας μην προκαλεί και τόση έκπληξη ότι η χώρα προβολής της είναι στη Σκανδιναβία.

Ποιος είναι αυτός ο άντρας; Είναι Δανός, λέγεται Γιον Ντίλερμαντ και διαθέτει το μακρύτερο πέος στον κόσμο, το οποίο μπορεί να κάνει… θαύματα: Να διασώσει ανθρώπους, να δημιουργήσει ψηφιδωτά, να υψώσει μία σημαία και να κλέψει παγωτό από παιδιά!

Αυτά και πολλά άλλα κάνει ο Ντίλερμαντ στην οθόνη του DR, του δανέζικου BBC, όπως γράφει ο Guardian.

Το άξιο απορίας είναι ότι η εκπομπή απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών. Αρχισε να προβάλεται το περασμένο Σάββατο και έχει ήδη είναι το αντικείμενο συζητήσεων και διαφωνιών στη Δανία.

«Στα αλήθεια θέλουμε να δείξουμε ως πρότυπο στα μικρά παιδιά έναν άντρα που δεν μπορεί να ελέγξει το πέος του, ειδικά στην εποχή του #MeToo;», αναρωτιέται η δανή συγγραφέας Αν Λίζε Μάρστραντ-Γιόργκενσεν.

Ο Κρίστιαν Γκρόες, ακαδημαϊκός και ερευνητής θεμάτων των διαφορετικών φύλων στο Πανεπιστήμιο Ροκσκίλντε, είπε ότι η ηρωοποίηση των αντρικών γεννητικών οργάνων στην τηλεόραση μόνο κακό μπορεί να κάνει για την ισότητα. «Διαιωνίζει την βασική ιδέα της πατριαρχικής κοινωνίας και της κουλτούρας των αποδυτηρίων, η οποία δικαιολογεί πολλές κακές συμπεριφορές των αντρών. Υποτίθεται ότι είναι άκακη επειδή είναι αστεία, αλλά δεν είναι. Και το μαθαίνουμε στα παιδιά μας».

Η Ερλα Χάινεσεν Χόιστεντ, κλινική ψυχολόγος που δουλεύει με οικογένειες και παιδιά δεν το παίρνει τόσο στα σοβαρά. Νομίζω ότι οι επικριτές της το υπεραναλύουν. Ο Γιον Ντίλερμαντ μιλά στα παιδιά και σκέφτεται όπως σκέφτονται. Τα παιδιά βλέπουν τα γεννητικά όργανα σαν κάτι αστείο. Η εκπομπή δείχνει έναν άντρα που είναι παρορμητικός και δεν έχει πάντα τον έλεγχο, κάνει λάθη, όπως και τα παιδιά. Το σημαντικό είναι ότι πάντα διορθώνει τα λάθη του, αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του. Οταν για παράδειγμα, μία γυναίκα του λέει να κρατήσει το πέος του μέσα στο παντελόνι του, την ακούει».

Η ίδια τονίζει ότι μπορεί το timing να είναι λάθος, αλλά αυτή η εκπομπή δεν είναι για το σεξ. «Οσοι το λένε, προβάλουν πάνω της τις ενήλικες ιδέες τους», λέει.

Το συγκεκριμένο κανάλι έχει ξαναπροβάλει παιδικές εκπομπές που προκαλούν αντιδράσεις. Είχε δείξει παλιότερα, για παράδειγμα ένα αγόρι που του άρεσε να φορά γυναικεία ρούχα, ενώ πριν λίγους μήνες είχε προβάλει εκπομπή που προωθεί τη «θετική εικόνα του σώματος» με νέους και γέρους, υπέρβαρους και αδύνατους, που γδύνονται μπροστά σε μαθητές.

Απαντώντας στις επικρίσεις, το κανάλι είπε σε ανακοίνωσή του ότι θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει μία εκπομπή για μία γυναίκα που δεν μπορεί να ελέγξει το αιδοίο της, και ότι το σημαντικό είναι ότι ο Γιον Ντίλερμαντ αρέσει στα παιδιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...