239
Ο Γιώργος Τράγκας το περασμένο καλοκαίρι, σε εκδήλωση του ΚΕΛΑΝ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2021, 10:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 05/12/2021, 11:10
Ο Γιώργος Τράγκας το περασμένο καλοκαίρι, σε εκδήλωση του ΚΕΛΑΝ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2021, 10:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 05/12/2021, 11:10

Επιδείνωση παρουσίασε το Σάββατο η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, δημοσιογράφου και ιδρυτή του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» —κόμμα που εκφράζει τους αντιεμβολιαστές και έχει για στέλεχος τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γρηγόρη Πετράκο— με συνέπεια να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Σωτηρία».

Ο κ. Τράγκας, 72 ετών, είχε γνωστοποιήσει ότι προσεβλήθη από κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες. Δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid-19 –το περασμένο καλοκαίρι είχε πει ότι δεν κάνει το εμβόλιο γιατί έχει αρρύθμιστο διαβήτη. Η κατάστασή του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα με συνέπεια να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο και τελικά να εισαχθεί στην Εντατική.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη, εκπροσώπου  Τύπου του νεοσύστατου κόμματος λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Τράγκας «χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!».

Το πρωί της Κυριακής πάντως, ο κ. Κουρτζίδης είπε ότι τελικά ο κ. Τράγκας είναι στη ΜΕΘ αλλά υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο.

Σύμφωνα, με την ενημέρωση του «Σωτηρία», ο κ. Τράγκας νοσηλεύεται στην Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου με σύστημα υψηλής ροής οξυγόνου (δεν είναι διασωληνωμένος). Είναι ανεμβολίαστος.

Σε κλίνη του ΕΣΥ του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται και η σύζυγός του με καλή κλινική εικόνα και κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...