371
Ο Χιου Χέφνερ εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα καλοπέρασης και μετά θάνατον | Hugh M. Hefner/Facebook

Πωλούνται οι σχεδόν αφόρετες μεταξωτές πιτζάμες του Χιου Χέφνερ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 16:30
Ο Χιου Χέφνερ εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα καλοπέρασης και μετά θάνατον
|Hugh M. Hefner/Facebook

Πωλούνται οι σχεδόν αφόρετες μεταξωτές πιτζάμες του Χιου Χέφνερ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 16:30

Εχει περάσει ένας χρόνος και δύο μήνες από τότε που ο ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ, έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και εμπειριών, στις 27 Σεπτεμβρίου 2017. Φαίνεται όμως, πως η «μετοχή» του ζάπλουτου ισχυρού άνδρα που στο μυαλό όλων μας ήταν διαρκώς περιτριγυρισμένος από ημίγυμνα «Κουνελάκια», εξακολουθεί να πουλάει.

Οπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου του 2018, πρόκειται να δημοπρατηθούν οι μεταξωτές πιτζάμες, καθώς και η αγαπημένη του πίπα, το καπέλο καπετάνιου που μάλλον αποχωριζόταν μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου και ένα σακάκι σμόκιν. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Λος Αντζελες.

Hugh M. Hefner/Facebook

Ο Χέφνερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 91 ετών, άφησε όλα του τα υπάρχοντα στο ίδρυμα που είχε δημιουργήσει και στηρίζει σκοπούς που έχουν να κάνουν με την ελευθερία του λόγου.

«Μας πήρε εξήντα ολόκληρες ημέρες για να μπορέσουμε να αδειάσουμε ολόκληρη την έπαυλή του», εξηγεί ο Ντάρεν Τζούλιεν, επικεφαλής του οίκου δημοπρασιών που πρόκειται να βγάλει τα συγκεκριμένα προσωπικά αντικείμενα του Χέφνερ «στο σφυρί». Ο ίδιος είχε καταγράψει το περιεχόμενο του διάσημου ράντσου του Μάικλ Τζάκσον που ονομαζόταν «Neverland» και παρέπεμπε στην ιστορία του Πίτερ Παν.

Επιβεβαίωσε μάλιστα, ότι οι μεταξωτές πιτζάμες που θα δημοπρατηθούν, έχουν όντως φορεθεί από τον Χέφνερ, αλλά όχι πολλές φορές και είναι πλυμένες. Η τιμή τους εκτιμάται στις 2.000 δολάρια.

Ανάμεσα σε άλλα «πολύτιμα» υπάρχοντα συγκαταλέγονται σπάνια τεύχη του περιοδικού Playboy (γύρω στα 40.000 δολάρια), το προσωπικό αντίτυπο του πρώτου τεύχους με τη Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο, ένα jukebox που περιέχει τραγούδια όπως τα είχε ο ίδιος προγραμματίσει και περιλαμβάνει πολλά άλμπουμ του Φρανκ Σινάτρα, και η γραφομηχανή που χρησιμοποιούσε όταν ήταν φοιτητής. Οσο για το σμόκιν σακάκι του, κοστολογείται γύρω στις 5.000 δολάρια.

Ο Χέφνερ, ο οποίος προφανώς περνούσε αρκετό χρόνο στο κρεβάτι, είχε περίπου διακόσια ζευγάρια πιτζάμες. Ο οίκος δημοπρασιών έχει κι ένα ζευγάρι τις τσέπες του οποίου είχε υπογράψει ο ίδιος.

Η επικείμενη δημοπρασία προωθείται ως «μία γιορτή για τον άνδρα που πραγματικά ενσάρκωνε το Αμερικανικό Ονειρο». Θα γίνουν δεκτές και προσφορές μέσω ίντερνετ. Επίδοξοι αγοραστές που θέλουν να μπουν στις πιτζάμες του Χέφνερ, έχουν δηλώσει ενδιαφέρον από την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κίνα και από άλλα πιθανά και απίθανα μέρη του κόσμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...