403
Με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook και στο Instagram, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε με όλους, ότι έκλεισε αισίως 18 χρόνια γάμου με τον Μάικλ Ντάγκλας | Catherine Zeta Jones / Facebook

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Ο άνδρας μου με θεωρεί καταστροφή»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2018, 10:00
Με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook και στο Instagram, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε με όλους, ότι έκλεισε αισίως 18 χρόνια γάμου με τον Μάικλ Ντάγκλας
|Catherine Zeta Jones / Facebook

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Ο άνδρας μου με θεωρεί καταστροφή»

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2018, 10:00

Οταν μοιράζεσαι με ολόκληρο τον πλανήτη πώς σε αποκαλεί ο σύζυγός σου, συνήθως επιλέγεις να αποκαλύψεις ένα πιο κολακευτικό χαϊδευτικό από το Dame Doom. (Γυναίκα ή Κυρία Καταστροφή επί το ευγενικότερο ή Γυναίκα Μοίρα ). Φαίνεται όμως, πως η 49χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν έχει τέτοια προβλήματα, κι έτσι, αποφάσισε να αποκαλύψει μέσα από συνέντευξή της στους Sunday Times, ότι ο 74χρονος σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας, της καταλογίζει, άλλοτε πιο πειρακτικά, άλλοτε πιο αυστηρά, ότι το μυαλό της πάει πάντα στο κακό και φέρνει την καταστροφή κάνοντας πάντα μαύρες σκέψεις.

View this post on Instagram

Almost 18 years with my love 💛

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Η ίδια, συγκρίνει τον εαυτό της με αυτοκίνητο της Formula 1, που αυξάνει στροφές και ταχύτητα μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Μιλά επίσης για το σπάνιο προνόμιο στις μέρες μας, και ειδικά στο Χόλιγουντ, να μένεις και να επιμένεις σε έναν γάμο για 18 ολόκληρα χρόνια: «Οι περισσότεροι άνθρωποι τα παρατούν πολύ εύκολα μέσα στον γάμο. Εγώ έχω μία πιο παλιομοδίτικη προσέγγιση, πιστεύω ότι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και να προσπαθείς πολύ σκληρά».

Αποκαλύπτει επίσης ότι είχε νιώσει τρομερή απόγνωση όταν μία πρώην συνάδελφος του Ντάγκλας, τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση: «Ολόκληρο το οικοδόμημα της προσωπικής μου ηθικής, άρχισε να καταρρέει. Αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε από το πουθενά και άρχισε να κατηγορεί τον άνδρα μου. Είχα μία πολύ μεγάλη συζήτηση με εκείνον, με τα παιδιά μας να είναι παρόντα στη συζήτηση και του είπα “καταλαβαίνεις ότι αν αρχίσουν να βγαίνουν κι άλλα προς τα έξω…”».

View this post on Instagram

18 years.💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Σε ερώτηση ποια είναι η άποψή της για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, τον άλλοτε παντοδύναμο παραγωγό του Χόλιγουντ ο οποίος βρισκόταν και πίσω από την παραγωγή της ταινίας «Chicago» που την οδήγησε στην απόκτηση του Οσκαρ, απαντά: «Τον γνώρισα αφού ήμουν παντρεμένη με τον Ντάγκλας, γεγονός που αυτομάτως με έκανε λιγότερο ευάλωτη… όχι άτρωτη φυσικά, καθώς το αρπακτικό είναι πάντα αρπακτικό, έτσι δεν είναι;».

Και καταλήγει κάνοντας την αυτοκριτική της: «Οταν βγήκαν στο φως όλες αυτές οι ιστορίες για τις σεξουαλικές επιθέσεις του Γουάινσταϊν, ένιωσα άσχημα, γιατί πάντα είχα την αίσθηση ότι όντως συνέβαιναν τέτοιου είδους πράγματα γύρω μου, αλλά σκεφτόμουν “τουλάχιστον δεν συμβαίνουν σε εμένα”. Και αυτές είναι τύψεις που κουβαλάς μέσα σου ως γυναίκα». Φαίνεται λοιπόν, πως η ουαλή ηθοποιός έχει βρει στο πρόσωπο του Μάικλ Ντάγκλας τον σωματοφύλακά της.

Γι’ αυτό άλλωστε, τόνισε στις 18 Νοεμβρίου 2018 μέσω Facebook και Instagram ότι οι δυο τους, έκλεισαν πλέον 18 χρόνια γάμου. Ακόμη κι αν της καταλογίζει ότι είναι «καταστροφή», η ίδια δηλώνει αισιόδοξη και πλήρης κοντά του.