265
Ο Τζουντ Λο και η Φιλίπα Κόαν ως νεόνυμφοι | Instagram

Ο Τζουντ Λο παντρεύτηκε (στα όχι και τόσο κρυφά)

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 19:10
Ο Τζουντ Λο και η Φιλίπα Κόαν ως νεόνυμφοι
|Instagram

Ο Τζουντ Λο παντρεύτηκε (στα όχι και τόσο κρυφά)

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 19:10

Ο 46χρονος βρετανός ηθοποιός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς σταρ του σινεμά, ενώ πρόσφατα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και μέσα από τον πιπεράτο ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του Πάολο Σορεντίνο «The Young Pope».

Η είδηση ότι ο Τζουντ Λο ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός, αυτή τη φορά για την εκλεκτή της καρδιάς του Φιλίπα Κόαν, μπορεί να απογοήτευσε τις πολυάριθμες θαυμάστριές του, όμως αυτά έχει η ζωή. Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το ερωτευμένο ζευγάρι «συνελήφθη» να βγαίνει από δημοτικό μέγαρο του κεντρικού Λονδίνου την Τρίτη 30 Απριλίου.

Και οι δύο ήταν καλοντυμένοι, εκείνος με ένα μπλε κοστούμι και εκείνη με ένα μπεζ μίνι φόρεμα, γόβες στο χρώμα του δέρματος, ενώ κρατούσε ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια που σηματοδοτούσαν την έλευση της άνοιξης και της πιο ευτυχισμένης, υποτίθεται,  περιόδου της ζωής της.

Το ζευγάρι δεν σταμάτησε για να ποζάρει, αν και ο φωτογραφικός φακός  απαθανάτισε τον γαμπρό να κάνει χαρούμενος το χαρακτηριστικό σήμα με τον αντίχειρα. Τους περίμενε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκαν και έφυγαν μακριά από τους αδιάκριτους παπαράτσι.

Ο Τζουντ Λο ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Σέιντι Φροστ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ηλικίας 22, 18 και 16. Πήραν διαζύγιο το 2003.

Η Φιλίπα Κόαν είναι 32 ετών και ψυχολόγος. Εχει τη δική της εταιρεία, Stride, που ειδικεύεται στο να βελτιώνει την απόδοση των εργαζομένων μέσα στο εργασιακό τους περιβάλλον. Ο δεσμός της με τον διάσημο και περιζήτητο Τζουντ, ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...