250
Η παλιοπαρέα του «Μπέβερλι Χιλς», με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι | Instagram

Το νέο «Μπέβερλι Χιλς» με… μπότοξ και χωρίς «Ντίλαν»

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 18:20
Η παλιοπαρέα του «Μπέβερλι Χιλς», με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι
|Instagram

Το νέο «Μπέβερλι Χιλς» με… μπότοξ και χωρίς «Ντίλαν»

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2019, 18:20

Οι πρωταγωνιστές από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» πόζαραν όλοι μαζί στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία λίγο πριν από την επιστροφή της νεανικής σειράς των ’90s. Η Γκαμπριέλ Καρτέρις, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που υποδύεται την Αντρια, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από το νέο «Beverly Hills 90210», όπου απεικονίζονται όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές, με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι, ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου στις 4 Μαρτίου 2019 προκάλεσε τεράστιο σοκ παγκοσμίως.

Ούτως ή άλλως, ο δημοφιλής ηθοποιός που υποδυόταν τον αντισυμβατικό «Ντίλαν» δεν σκόπευε να επιστρέψει στο «Μπέβερλι Χιλς, συνεχίζοντας την καριέρα του σε άλλες τηλεοπτικές σειρές. Ο θάνατός του όμως, καθώς εξακολουθούσε να έχει στενές φιλικές σχέσεις κυρίως με τη Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) και τον Ιαν Ζιέρινγκ (Στιβ), μετέτρεψε το αναμενόμενο πάρτι της επανένωσης σε ένα γλυκόπικρο μνημόσυνο.

View this post on Instagram

Working hard! Can’t wait to show you what we’ve been up to!

A post shared by Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) on

Ανάμεσα λοιπόν στην γνωστή τηλεοπτική παρέα είναι πλέον και η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η οποία πρόσφατα επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πίσω στα 90s, ο ρόλος της είχε κοπεί απότομα, λόγω της φημολογούμενης κακής συμπεριφοράς που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στη σειρά θα επανεμφανιστούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Ιαν Ζιέρινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Μπράιαν Οστιν Γκριν και Τόρι Σπέλινγκ στους ρόλους των Μπράντον, Κέλι, Στιβ, Αντρια, Ντέιβιντ και Ντόνα αντίστοιχα, οι οποίοι θα υποδυθούν «τις πιο ώριμες εκδοχές του χαρακτήρα τους».

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, δεν έλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια κάποιων που εστίασαν στον εμφανή τρόπο με τον οποίο έχει αλλοιωθεί το πρόσωπο της «Ντόνα» και της «Κέλι» από τα «πολλά και αποτυχημένα μπότοξ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...