197
Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας σε παλαιότερη κοινή εμφάνισή τους | INTIMEnews

O Tσίπρας εγκρίνει Πολάκη: Εχει ένα ύφος αλλά…

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 08:03
Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας σε παλαιότερη κοινή εμφάνισή τους
|INTIMEnews

O Tσίπρας εγκρίνει Πολάκη: Εχει ένα ύφος αλλά…

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 08:03

Την εικόνα του πάντα χρήσιμου (σε ποικίλες αποστολές) υπουργού, που γνωρίζει θέματα σχετικά με την κατάσταση στην Υγεία, επαναβεβαίωσε για τον Παύλο Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.

Tηρώντας μόνο κάποιες τυπικές αποστάσεις σε σχέση με το ύφος του πάντα αθυρόστομου υπουργού του, ο Πρωθυπουργός απέρριψε τις κατηγορίες περί παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης μέσω των επιθετικών δηλώσεων του κ. Πολάκη σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων.

«Από αυτούς που είχαν κάνει εργαλείο την παρέμβαση, μιλούν τώρα για παρέμβαση; Ο Πολάκης έχει ένα ύφος που τον χαρακτηρίζει στην επικοινωνία του, αλλά πρέπει να τον κρίνουμε στην ουσία. Εγώ αυτό το ύφος δεν θα το υιοθετούσα», απάντησε ο κ. Τσίπρας κληθείς να σχολιάσει τα θυελλώδη ξεσπάσματα του υπουργού και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν.

« Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή διότι είναι αυτός που έδωσε σειρά από στοιχεία για να τροφοδοτηθεί η δικαστική έρευνα, έστειλε ένα γράμμα στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου λέγοντας ότι αυτές οι υποθέσεις δεν πρέπει να κωλυσιεργούν. Αυτό είναι παρέμβαση; Απλά την έβγαλε στη δημοσιότητα (σ.σ.: την επιστολή) ήταν λάθος και του το επεσήμανα. Αν το γράμμα Πολάκη είναι παρέμβαση, οι απειλές σε δικαστικούς λειτουργούς τι είναι;» διερωτήθηκε ο Πρωθυπουργός.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...