265
Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά σε τηλέφωνα παιδιών | REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Ο Τραμπ δεν έπεισε ούτε μια επτάχρονη ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 13:20
Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά σε τηλέφωνα παιδιών
| REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Ο Τραμπ δεν έπεισε ούτε μια επτάχρονη ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 13:20

«Πιστεύεις ακόμη στον Αγιο Βασίλη;» Με αυτή την ερώτηση ο Ντόναλντ Τραμπ, που μίλησε με παιδιά το απόγευμα της Δευτέρας, κατάφερε να ρίξει τον σπόρο της αμφιβολίας για τον αγαπημένο άγιο των παιδιών. Ευτυχώς, όμως, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα.

Η Κόουλμαν Λόιντ ήταν αυτή που άκουσε  την ερώτηση (αρχικά πιστεύαμε ότι ο πρόεδρος μίλησε με αγόρι), αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι εξακολουθεί να πιστεύει.

«Στα επτά σου χρόνια είσαι στο όριο» («it’s marginal»), είπε στην Κόουλμαν ο Ντόναλντ Τραμπ, με την μικρή να απαντά «μάλιστα, κύριε», πιο πολύ γιατί δεν κατάλαβε τη σημασία της λέξης που της είπε.

Η μικρή από το Λέξινγκτον της Νότιας Καρολίνας είπε στην εφημερίδα Post and Courier ότι ενθουσιάστηκε που μίλησε με τον πρόεδρο. «Είπα “γουάου”, σοκαρίστηκα που του μίλησα», εξήγησε η επτάχρονη.

Τα παιδιά με τα οποία μίλησε ο πρόεδρος είχαν καλέσει τη NORAD, την στρατιωτική υπηρεσία αεράμυνας, αλλά τα Χριστούγεννα έχει την επιπλέον αποστολή να εντοπίζει τον Αγιο Βασίλη στο ταξίδι του.

Κάποιες κλήσεις απάντησε τη Δευτέρα ο Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια. Με την Κόουλμαν ακολούθησε αυτός ο διάλογος, όπως τον μεταφέρει το BBC.

Τραμπ: Τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;

Κόουλμαν: Νομίζω ότι μάλλον θα βάλουμε μπισκότα και θα τα περάσουμε με φίλους. Αυτό μόνο.

Τραμπ: Να περάσετε καλά.

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Ακόμη πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη;

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Γιατί στα επτά είσαι στο όριο, σωστά;

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Κοίταξε να περάσεις καλά.

Για να τηρήσει το έθιμο, η οικογένεια της Κόουλμαν άφησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο γάλα και μπισκότα στον Αγιο. Τα γλυκά εξαφανίστηκαν και χθες το πρωί την περίμενε το δώρο της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...