265
Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά σε τηλέφωνα παιδιών | REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Ο Τραμπ δεν έπεισε ούτε μια επτάχρονη ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 13:20
Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά σε τηλέφωνα παιδιών
| REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Ο Τραμπ δεν έπεισε ούτε μια επτάχρονη ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 13:20

«Πιστεύεις ακόμη στον Αγιο Βασίλη;» Με αυτή την ερώτηση ο Ντόναλντ Τραμπ, που μίλησε με παιδιά το απόγευμα της Δευτέρας, κατάφερε να ρίξει τον σπόρο της αμφιβολίας για τον αγαπημένο άγιο των παιδιών. Ευτυχώς, όμως, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα.

Η Κόουλμαν Λόιντ ήταν αυτή που άκουσε  την ερώτηση (αρχικά πιστεύαμε ότι ο πρόεδρος μίλησε με αγόρι), αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι εξακολουθεί να πιστεύει.

«Στα επτά σου χρόνια είσαι στο όριο» («it’s marginal»), είπε στην Κόουλμαν ο Ντόναλντ Τραμπ, με την μικρή να απαντά «μάλιστα, κύριε», πιο πολύ γιατί δεν κατάλαβε τη σημασία της λέξης που της είπε.

Η μικρή από το Λέξινγκτον της Νότιας Καρολίνας είπε στην εφημερίδα Post and Courier ότι ενθουσιάστηκε που μίλησε με τον πρόεδρο. «Είπα “γουάου”, σοκαρίστηκα που του μίλησα», εξήγησε η επτάχρονη.

Τα παιδιά με τα οποία μίλησε ο πρόεδρος είχαν καλέσει τη NORAD, την στρατιωτική υπηρεσία αεράμυνας, αλλά τα Χριστούγεννα έχει την επιπλέον αποστολή να εντοπίζει τον Αγιο Βασίλη στο ταξίδι του.

Κάποιες κλήσεις απάντησε τη Δευτέρα ο Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια. Με την Κόουλμαν ακολούθησε αυτός ο διάλογος, όπως τον μεταφέρει το BBC.

Τραμπ: Τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;

Κόουλμαν: Νομίζω ότι μάλλον θα βάλουμε μπισκότα και θα τα περάσουμε με φίλους. Αυτό μόνο.

Τραμπ: Να περάσετε καλά.

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Ακόμη πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη;

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Γιατί στα επτά είσαι στο όριο, σωστά;

Κόουλμαν : Μάλιστα, κύριε.

Τραμπ: Κοίταξε να περάσεις καλά.

Για να τηρήσει το έθιμο, η οικογένεια της Κόουλμαν άφησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο γάλα και μπισκότα στον Αγιο. Τα γλυκά εξαφανίστηκαν και χθες το πρωί την περίμενε το δώρο της.