258
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του απαντούν σε τηλέφωνα παιδιών | Reuters/Jonathan Ernst

«Ακόμα πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη;» – Πώς ο Τραμπ γκρέμισε τα όνειρα ενός παιδιού

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2018, 12:01
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του απαντούν σε τηλέφωνα παιδιών
|Reuters/Jonathan Ernst

«Ακόμα πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη;» – Πώς ο Τραμπ γκρέμισε τα όνειρα ενός παιδιού

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2018, 12:01

Τι απογοήτευση όταν ένας ενήλικος αποκαθηλώνει στα μάτια ενός παιδιού τον Αγιο Βασίλη και τού λέει ότι όλα μπορεί και να είναι απλώς ένα παραμύθι.

Χθες Δευτέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια δέχθηκαν ερωτήσεις από παιδιά που παρακολουθούσαν το ταξίδι του Αγιου, καθώς ο Λευκός Οίκος βρισκόταν σε σύνδεση με το κέντρο της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Αμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD).

Ο πρόεδρος και η σύζυγός του απάντησαν ξεχωριστά σε πολλά τηλεφωνήματα καθισμένοι κάτω από δύο τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Ανάμεσά στα τηλεφωνήματα ήταν αυτό και του μικρού Κόουλμαν, τον οποίο ο Τραμπ ρώτησε εάν συνεχίζει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη.

«Γεια, είσαι ο Κόουλμαν; Καλά Χριστούγεννα. Πώς είσαι; Πόσων χρονών είσαι; Τα πηγαίνεις καλά στο σχολείο;» ρώτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς να ακούγεται η απάντηση του παιδιού.

Εκεί όμως έκανε το μοιραίο ερώτημα: «Συνεχίζεις ακόμα να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; Γιατί στην ηλικία των επτά είσαι στο όριο, σωστά;» είπε ο πρόεδρος, γελώντας με την απάντηση, την οποία πάντως δεν άκουσαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ήταν παρών στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε σε ένα άλλο παιδί: «Να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα, και θα τα ξαναπούμε, εντάξει;».

Τι σκοπό είχε να κάνει αυτό το ερώτημα ο πρόεδρος από τη στιγμή που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άγιος υπάρχει, αναρωτιέται το BBC. Το βρετανικό δίκτυο παίρνει σαφέστατα θέση υπέρ της ύπαρξης του Αγίου καθώς παραθέτει σειρά φωτογραφιών – και μάλιστα πρόσφατων – που το αποδεικνύουν χωρίς αμφιβολία.

Δυστυχώς δεν μάθαμε πώς τα πήρε όλα αυτά ο μικρός Κόουλμαν. Δεν είναι αυτές οι ημέρες κατάλληλες για τέτοιες απογοητεύσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...