272
O Δημήτρης Σεβαστάκης διέβη τον... τηλεοπτικό Ρουβίκωνα και εμφανίστηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ TV

O Δημήτρης Σεβαστάκης του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 09:28
O Δημήτρης Σεβαστάκης διέβη τον... τηλεοπτικό Ρουβίκωνα και εμφανίστηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ
|ΣΚΑΪ TV

O Δημήτρης Σεβαστάκης του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 09:28

Η ώρα έγραφε 9.14 π.μ. της Παρασκευής 7ης Ιουνίου 2019. Μια τρόπον τινά ιστορική στιγμή: ο Δημήτρης Σεβαστάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ένας από τους πιο μετρημένους κοινοβουλευτικούς του κυβερνώντος κόμματος– εμφανίστηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Το μποϊκοτάζ που είχε επιβάλει το Μαξίμου πέρυσι το καλοκαίρι για τον τρόπο που το κανάλι του Φαλήρου κατέγραφε την τραγωδία στο Μάτι, είχε σπάσει. Ατύπως, αλλά είχε σπάσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο (είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα μια ζωντανή σύνδεση με τον βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλο σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, αλλά για πρώτη φορά είδαμε εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος στο στούντιο).

Το ενδιαφέρον είναι πως η παρουσία του κ. Σεβαστάκη στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, καταγράφηκε τέσσερις ημέρες μετά τη διαβεβαίωση του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί (εδώ).

Μάλιστα ο βουλευτής Σάμου εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ, δίπλα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανιάτη, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ η παρουσία του ακολούθησε χρονικά αυτήν του υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου, ο οποίος πάντως εμφανίστηκε ως… εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ.

Ή ο κ. Σεβαστάκης δεν συμφωνεί με τον κ. Σκουρλέτη όταν λέει για τον ΣΚΑΪ ότι «έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση», ή απλώς αδιαφορεί για το τι λέει γενικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση και καθώς πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές, γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό από την κυβέρνηση και την Κουμουνδούρου ότι η απουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα πάνελ του ΣΚΑΪ είναι περισσότερο βλαπτική καθώς οι εκπομπές έχουν τηλεθέαση και ακούγονται μόνο οι απόψεις της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...