275
Ο Πάνος Σκουρλέτης επιστράτευσε εκ νέου το αφήγημα περί εχθρικών ΜΜΕ για να δικαιολογήσει τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές | George Vitsaras / SOOC

Ο Σκουρλέτης ξέχασε τη Δούρου και λέει ότι το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 12:12
Ο Πάνος Σκουρλέτης επιστράτευσε εκ νέου το αφήγημα περί εχθρικών ΜΜΕ για να δικαιολογήσει τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές
|George Vitsaras / SOOC

Ο Σκουρλέτης ξέχασε τη Δούρου και λέει ότι το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ θα συνεχιστεί

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 12:12

Τον μύθο των εχθρικών μέσων ενημέρωσης που υπονομεύουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε και πάλι ο γραμματέας του κόμματος και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης. Μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του Action 24, o κ. Σκουρλέτης απέδωσε τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στον «ανορθόδοξο», όπως τον χαρακτήρισε, πόλεμο που δέχτηκε από τα ΜΜΕ.

Υπό αυτό το πρίσμα ο κ. Σκουρλέτης προανήγγειλε τη συνέχεια του μποϊκοτάζ που έχει επιβληθεί από το Μαξίμου εδώ και 10 μήνες στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Εχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Παράλληλα υποστήριξε ότι από την στιγμή που, κατά τον ίδιο, ο ΣΚΑΊ «δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Ρένα Δούρου πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα (εδώ), ο κ. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι η Περιφερειάρχης Αττικής πήγε στο πλαίσιο debates.

«Οπουδήποτε μας κάλεσαν σε debate με συγκεκριμένους κανόνες και όρους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πήγαν. Όμως οι βουλευτές μας δεν θα πάνε από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κανάλι κρατά την ίδια στάση», είπε. Μόνο που ο κ. Σκουρλέτης ξέχασε ότι η κυρία Δούρου δεν πήγε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και του Τάκη Χατζή στο πλαίσιο κάποιου debate. Ηταν μόνη της στο στούντιο (εδώ) και πήγε διότι προφανώς επιζητούσε κάθε είδους προβολή εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών – ακόμα και από τον «επάρατο» ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...