302
Τα πόδια του Τζόνσον πάνω σε ένα γραφείο που αν το έβλεπε ο γυμναστής του, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά: γεμάτο μπύρες, σοκολατάκια, μπέργκερ και κουτιά Coca Cola | Crown Copyright

Ο Μπόρις Τζόνσον με μπύρες και μπέργκερ περιμένοντας το Brexit

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2020, 20:42
Τα πόδια του Τζόνσον πάνω σε ένα γραφείο που αν το έβλεπε ο γυμναστής του, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά: γεμάτο μπύρες, σοκολατάκια, μπέργκερ και κουτιά Coca Cola
|Crown Copyright

Ο Μπόρις Τζόνσον με μπύρες και μπέργκερ περιμένοντας το Brexit

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2020, 20:42

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον, δεν φαίνεται να έχει κρατήσει τον γυμναστή που είχε προσλάβει το καλοκαίρι για να τον βοηθήσει να αδυνατίσει.

Μπύρες, μπέργκερ και σοκολατάκια βρίσκονται εν αφθονία στην Ντάουνινγκ Στριτ και με αυτά ο βρετανός πρωθυπουργός πέρασε τις δύσκολες ώρες περιμένοντας την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την Κομισιόν για τη συμφωνία του Brexit.

Στο φωτορεπορτάζ που παρουσιάζει η Sun, φαίνεται ο Τζόνσον να διαβάζει «ένα σημαντικό έγγραφο» με ένα κουτί μπύρας τύπου IPA (India Pale Ale) στο χέρι, ενώ σε άλλη εικόνα έχει τα πόδια πάνω στο γραφείο, την ώρα που ακούει τους εμφανώς κουρασμένους συμβούλους του.

Ο βοηθός του πρωθυπουργού τρίβει το πρόσωπό του από την κούραση, μία άλλη συνεργάτις στηρίζεται αποκαμωμένη στον τοίχο, ενώ ο Τζόνσον τους παρακολουθεί με τα πόδια πάνω στο γραφείο

Στο γραφείο του είναι αραδιασμένα μπουκάλια Heineken χωρίς αλκοόλ, μία χαρτοσακκούλα με μπέργκερ από κάποιο σουπερ μάρκετ, κουτιά με σοκολατάκια και γκοφρέτες και αναψυκτικά Coca-Cola.

O Τζόνσον εμφανώς ενθουσιασμένος μετά την επίτευξη της συμφωνίας (Boris Johnson/Facebook)

Σε άλλες φωτογραφίες, ο βρετανός πρωθυπουργός δεν κρύβει τη χαρά του για την επίτευξη συμφωνίας στο «παρά πέντε», μιλώντας σε υπουργούς του μέσω Zoom  (κάτω).

(Crown Copyright)

Πάντως, την επομένη της συμφωνίας, το πρωί των Χριστουγέννων, ο φακός τον δείχνει να επιστρέφει στην Ντάουνινγκ Στριτ μετά την έξοδό του για τζόγκινγκ, φορώντας αθλητικά παπούτσια, βερμούδα και σκούφο και κρατώντας το σκυλάκι του από το λουρί.

Ο Μπόρις Τζόνσον με σπορ περιβολή, κρατώντας τον Ντίλιν από το λουρί, μόλις έχει γυρίσει από το τζόγκινγκ (Crown Copyright)

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...