208
Η Φωτεινή Πιπιλή συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στην Πειραιώς | Δελτίο Τύπου/ND

ΝΔ: Υποψήφια στην Α’ Αθηνών η Φωτεινή Πιπιλή

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 17:13
Η Φωτεινή Πιπιλή συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στην Πειραιώς
|Δελτίο Τύπου/ND

ΝΔ: Υποψήφια στην Α’ Αθηνών η Φωτεινή Πιπιλή

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 17:13

Η δημοσιογράφος Φωτεινή Πιπιλή θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας. Αυτό επισημοποιήθηκε με μια συνάντησή της με τον πρόεδρο της ΝΔ το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Πιπιλή, η οποία φυσικά δεν είναι καινούργια στην πολιτική, παρά τη μακρά της πορεία στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ.

Η κυρία Πιπιλή επί 35 και πλέον χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά.

Παράλληλα ωστόσο είχε αφιερώσει τον χρόνο της στα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ γρήγορα μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων 1986-2004, μεταβατική δήμαρχος Αθηναίων λόγω αποχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη έως ότου εκλεγεί νέος δήμαρχος, και υποψήφια νομάρχης Αθηνών με τη ΝΔ το 2006.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 εξελέγη βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ, θέση που κράτησε ως και τη διάλυση της Βουλής τον Δεκέμβριο του 2014. Επίσης υπήρξε τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2012-2014),

Τον Ιούλιο του 2018, η κυρία Πιπιλή ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη σύμβουλός του.

Εχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όχι μόνον για τη δημοσιογραφική της διαδρομή, αλλά και για τους αγώνες της για τα δικαιώματα της γυναίκας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...