317
Ο Μικ Τζάγκερ ποζάρει με φόντο ανθισμένα λουλούδια στο πάρκο | Twitter

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 15:51
Ο Μικ Τζάγκερ ποζάρει με φόντο ανθισμένα λουλούδια στο πάρκο
|Twitter

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 15:51

Η πρώτη εικόνα που ανέβασε ο Μικ Τζάγκερ των θρυλικών Rolling Stones μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ισοδυναμεί με το πιο αισιόδοξο ιατρικό ανακοινωθέν. Με κάζουαλ ντύσιμο, καπέλο και ένα ελπιδοφόρο χαμόγελο, στέκεται χαλαρός μπροστά από ανθισμένα λουλούδια, ενώ στη λεζάντα γράφει «Μία βόλτα στο πάρκο». Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο 78χρονος σούπερ σταρ καθησύχασε τους χιλιάδες φαν του που είχαν θορυβηθεί, καθώς η επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει στην καρδιά του, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της προγραμματισμένης περιοδείας του διάσημου γκρουπ.

Ο βρετανός μουσικός υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου 2019 σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.

Οπως έχει δηλώσει ο αδερφός του, αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει εγκαίρως το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ.

«Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Οταν είσαι μιας κάποιας ηλικίας, οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις», τόνισε ο αδερφός του Μικ.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι μπορεί στα μάτια μας ο Τζάγκερ να φαντάζει αγέραστος και αγέρωχος, όμως ο χρόνος τρέχει με την ίδια ταχύτητα για όλους. Ακόμη και αν είσαι ένα τέτοιο είδωλο λοιπόν, πρέπει να προσέχεις, να κάνεις συχνά τις εξετάσεις σου και να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου έτσι απλά, με «μία βόλτα στο πάρκο».

Δεκάδες είναι τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του με ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ενώ δεν λείπει και το χιούμορ από κάποια: «Μάλλον μπήκες στο νοσοκομείο για να κάνεις πλαστική. Φαίνεσαι ακόμη πιο νέος!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...