316
|

Mητσοτάκης: Καύσωνας ναι, αλλά θέλουμε 40άρια την άλλη Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 18:08

Mητσοτάκης: Καύσωνας ναι, αλλά θέλουμε 40άρια την άλλη Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 18:08

Μήνυμα κατά της αποχής την ερχόμενη Κυριακή των εθνικών εκλογών έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με έναν αν μη τι άλλο αναπάντεχο τρόπο.

Αρτι αφιχθείς στην πόλη από τις Σέρρες και το Κιλκίς, μαζί με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα που τον συνόδευσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κεντρική Μακεδονία, ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στο Ηλέκτρα Παλλάς. Εκεί στους διαλόγους που είχε με στελέχη και φίλους του κόμματος, εξέφρασε την ανησυχία του για το ζεστό καιρό και την επικείμενη αύξηση της θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα που ενδεχομένως αυξήσουν την αποχή.

Κι όμως, τα θέλουμε τα 40άρια την επόμενη Κυριακή, ακούστηκε να λέει ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Γαλαμάτης, (εννοώντας το ποσοστό που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει η ΝΔ) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συμφωνεί…

Οπως μετέδωσε το voria.gr, o πρόεδρος της ΝΔ αντί να κατεβεί μπροστά στο Ολύμπιον, κατέβηκε στο Ηλέκτρα Παλλάς μαζί με το γιο του και διέσχισε την πλατεία φτάνοντας εν μέσω χειραψιων στο σημείο όπου τον περίμεναν όλοι.

«Διώξτους», του φώναζαν κάποιοι εννοώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκείνος χαιρετούσε τους πολίτες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Ακολούθως κατέβηκε στον υπόγειο χώρο του Ολύμπιον, στη σάλα του οποίου κάθισε και μίλησε με τους υποψήφιους βουλευτές, χωρίς κάμερες και μικρόφωνα αλλά σε ευχάριστο κλίμα, όπως μπορούσε να διαπιστώσει κάποιος από τα γέλια και τις φωνές. Στο τέλος της συνάντησης εμφανίστηκε και η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη με την κόρη της.

Χωρίς να κάνει δηλώσεις, ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε τον κόσμο και έδωσε ραντεβού για την επομένη Παρασκευή, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε στο Ηλέκτρα Παλλάς, υπό τις φωνές κάποιοι οπαδού του Δικεφάλου που έλεγε “ΠΑΟΚ ρε”,  για να ακολουθήσει συνάντηση με επιχειρηματίες και μέλη του ΣΒΒΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...