321
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και το... επίμαχο στιγμυότυπο με τον πρόεδρο της ΝΔ |

Φώφη κατά Μητσοτάκη για το σκετς με τα σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ στον Αρναούτογλου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 15:26
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και το... επίμαχο στιγμυότυπο με τον πρόεδρο της ΝΔ
|

Φώφη κατά Μητσοτάκη για το σκετς με τα σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ στον Αρναούτογλου

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 15:26

Κατά του προέδρου της ΝΔ που είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου τον υποδέχτηκαν με σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ στράφηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Σε συνέντευξή της το Σάββατο στον τηλεοπτικό σταθμό Open και στη Φαίη Μαυραγάνη, είπε πως «ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να το σέβεται ο κ. Μητσοτάκης, γιατί θα το βρει απέναντί του».

Πρόσθεσε ότι «ενοχλήθηκε πολύς κόσμος με το “αστείο” του κ. Μητσοτάκη» και συνέχισε απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι «η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και ό,τι συμβολίζει το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία δεν είναι σουβενίρ. Καλά κάνει και ζητάει τη σημαία για το γραφείο του, επειδή άκουσα ότι την ξέχασε μπορώ να του τη στείλω να την έχει».

The2NightShow

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τις Μύγες! Η συνέχεια… το βράδυ στις 23:00 #The2NightShow #ant1tv

Geplaatst door ΑΝΤ1 op Dinsdag 25 juni 2019

 

Σε ό,τι αφορά τις επερχόμενες εκλογές, χαρακτήρισε «ζοφερό το σενάριο της ανεξέλεγκτης κυριαρχίας της ΝΔ με αξιωματική αντιπολίτευση τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ».

Επισήμανε για το κόμμα της ότι έχει ανοδική πορεία και ότι «χτίζουμε τον νέο φορέα σιγά-σιγά, σταθερά όλο και περισσότερο κερδίζουμε έδαφος στη συνείδηση των προοδευτικών πολιτών».

Πρόσθεσε ότι «η χώρα δεν πρέπει να μπει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις με απλή αναλογική. Ο λόγος για τον οποίον καταψηφίσαμε την απλή αναλογική όταν την έφερε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή ήταν ότι βλέπαμε ότι πηγαίναμε σε ακυβερνησία. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έφερε την απλή αναλογική λέγοντας ταυτόχρονα σε όλους τους τόνους: “εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν”».

Για την παρουσία του κόμματός της μετά τις εκλογές είπε ότι «το θέμα δεν είναι αν το Κίνημα Αλλαγής θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση, αλλά αν θα είναι ισχυρή δύναμη, αν θα έχει τόσους βουλευτές ώστε να μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά και να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, να μην υπάρχει το μπόνους των 50 εδρών, το οποίο είναι πραγματικά άδικο και το είδαμε στο παρελθόν, είδαμε να σχηματίζονται κυβερνήσεις με πολύ χαμηλά ποσοστά. Επομένως μιλάμε για ένα αναλογικότερο σύστημα αλλά δίκαιο, οπωσδήποτε όμως όχι αυτό το σύστημα απλής αναλογικής που έχει ψηφίσει ο κ. Τσίπρας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...