156
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να απολαμβάνει υψηλά ποσοστά δημοτικότητας | George Vitsaras / SOOC

Metron Analysis: Στο 15,1% η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2020, 00:25
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να απολαμβάνει υψηλά ποσοστά δημοτικότητας
|George Vitsaras / SOOC

Metron Analysis: Στο 15,1% η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2020, 00:25

O Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μιλάει για προοδευτικές κυβερνήσεις και μάλιστα σύντομα, καθώς προβλέπει πρόωρες εκλογές (εδώ), αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Το αντίθετο η τελευταία δημοσκόπηση εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία με ένα εντυπωσιακό προβάδισμα της τάξεως των 15,1 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για έρευνα της Metron Analysis που για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ εμφανίζεται να λαμβάνει ποσοστό 37,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.

Η οικονομία θεωρείται από τους πολίτες το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης, ενώ «αγκάθια» είναι το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, η ασφάλεια, αλλά και η παιδεία μετά και τα όσα έγιναν στη Βουλή τις τελευταίες ημέρες (εδώ).

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΚΙΝΑΛ με 5,8% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%, η Ελληνική Λύση με 4,8% και το ΜεΡΑ 25 με 4%.

Σε άλλο στοιχείο της δημοσκόπησης της Metron Analysis, ικανοποιημένη εμφανίζεται η πλειοψηφία των πολιτών από την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...