453
φωτ. αρχείου |

«Κάθετα αντίθετος» με τις δηλώσεις Πνευματικού: Ο Μητσοτάκης πήρε στο τηλέφωνο την καρκινοπαθή Ρεγγίνα Μακέδου

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 15:39
φωτ. αρχείου
|

«Κάθετα αντίθετος» με τις δηλώσεις Πνευματικού: Ο Μητσοτάκης πήρε στο τηλέφωνο την καρκινοπαθή Ρεγγίνα Μακέδου

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 15:39

«Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εχω-έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!».

Είναι τα λόγια της Ρεγγίνας Μακέδου, αθλήτριας που δίνει γενναία μάχη με τη λευχαιμία, με ενεργή παρουσία στα social media, «ανεβάζοντας» μηνύματα στήριξης και ενθάρρυνσης άλλων καρκινοπαθών στον σκληρό αγώνα που δινουν. Λόγια διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για τις δηλώσεις του πρώην πια υποψηφίου της ΝΔ στην Εύβοια, Σπύρου Πνευματικού, περί της ανάγκης  διαλογής ασθενών, ιδίως των καρκινοπαθών, οι οποίες και τον οδήγησαν τελικά στην πόρτα της εξόδου.

«Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτος ο «κύριος» …

» Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!

» Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!», έλεγε σε μία από τις αναρτήσεις στο Τik Tok η Ρεγγίνα Μακέδου, καλώντας τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργό να πάρει θέση:

«Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλλετε εμάς και τους ηρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!! ».

@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound – Regina Makedou

Και η απάντηση ήρθε, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζι της για να  της εκφράσει την απόλυτη αντίθεσή του με τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα», περιέγραψε σε νέα ανάρτησή της η Ρεγγίνα Μακέδου και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την άμεση αντίδραση.

makedou1

Η δεύτερη ανάρτηση έχει αναλυτικά ως εξής:

 «Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

»Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...