224
|

Χατζηδάκης: Πάλι ο Τσίπρας υπόσχεται πράγματα που έχουν ήδη γίνει

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 13:52

Χατζηδάκης: Πάλι ο Τσίπρας υπόσχεται πράγματα που έχουν ήδη γίνει

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 13:52

Σε «επικίνδυνη συνήθεια» εξελίσσεται από ό,τι φαίνεται η προεκλογική υποσχεσιολογία του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα και παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μία τέτοια προεκλογική εξαγγελία του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, για την εξίσωση της άδειας μητρότητας, που όμως έχει γίνει πράξη εδώ και μήνες και ειδικότερα από τον περασμένο Οκτώβριο, αναδεικνύει -σε γλαφυρό ύφος- ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Με τη φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη γίνει πράξη! Στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ότι “θα εξισωθεί η άδεια μητρότητας στις εργαζόμενες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα”. Ξέχασαν όμως μια λεπτομέρεια! Ότι αυτό έχει ήδη συμβεί από τον Οκτώβριο 2022, με τον νόμο 4997/2022 που πέρασε η Νέα Δημοκρατία», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Χατζηδάκης και για του λόγου το αληθές, παραθέτει τόσο την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κείμενο του νόμου (δείτε κάτω την ανάρτηση).

«Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η σχεδόν φυσική ροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα και παχιά λόγια! Μόνο που εδώ το τερμάτισαν. Και υπόσχονται κάτι το οποίο είναι ήδη πραγματικότητα. Από την άλλη σκέφτομαι: Ισως αυτή να είναι η μόνη δέσμευσή τους που θα πραγματοποιηθεί! Διότι όλα τα υπόλοιπα είναι σαν τα μνημόνια που θα διαγράφονταν “με ένα νόμο και ένα άρθρο”», καταλήγει με ισχυρή δόση ειρωνείας ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...