252
|

Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος που έφυγε ο Βενιζέλος

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 10:32

Καμίνης: Δεν είμαι εγώ ο λόγος που έφυγε ο Βενιζέλος

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 10:32

«Στον κ.Βενιζέλο ετέθη μια γκάμα επιλογών (…) Η κυρία Γεννηματά προσέφερε επιλογές. Ούτε στοχοποιήθηκε, ούτε εκδιώχθηκε κανείς», επέμεινε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο Γιώργος Καμίνης κληθείς να σχολιάσει τις αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής από την απόφαση της προέδρου να θέσει ουσιαστικά εκτός τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Η Φώφη Γεννηματά έκανε επιλογή κοιτάζοντας προς το μέλλον, προς εκείνους τους ψηφοφόρους που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο», εξήγησε ο τέως δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ να θέσει τον ίδιο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και όχι τον κ. Βενιζέλο.

Δεν πιστεύω ότι ήμουν εγώ ο λόγος αποχώρησης του κ. Βενιζέλου, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

«Εγώ», είπε, «εκτίθεμαι στη λαϊκή ψήφο. Δεν διστάζω να εκτεθώ. Το έκανα ως δήμαρχος, το έκανα ως (υποψήφιος) ευρωβουλευτής», παρατήρησε ο Γιώργος Καμίνης, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν ότι «βολεύτηκε» με τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Πλέον τόνισε, «έχουμε μπροστά μας μια μάχη» και είναι «μονόδρομος να προχωρήσουμε ενωμένοι». Γιατί «η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι κρίσιμη μόνο για τη χώρα, αλλά και για την κεντροαριστερά, που θα ασκήσει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης, αφήνοντας και έναν αστερίσκο με πολλές ερμηνείες: «εφόσον είναι στην αντιπολίτευση».

«Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μπει σε κανονικότητα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντιπολίτευση θα κάνει τα χατίρια της κυβέρνησης, αλλά (μιλάμε για μία) υπεύθυνη αντιπολίτευση», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...