151
Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη συνάντησή τους τον Ιούλιο του 2016 | ΙΝΤΙΜΕnews

Kαι ξαφνικά ο Παπανδρέου ζήτησε να δει Τσίπρα και Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 16:53
Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη συνάντησή τους τον Ιούλιο του 2016
|ΙΝΤΙΜΕnews

Kαι ξαφνικά ο Παπανδρέου ζήτησε να δει Τσίπρα και Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 16:53

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί στις 18.30, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά από αίτημα του ιδίου, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Πρωθυπορυγό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντικείμενο της συνάντησης του κ. Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι τα εθνικά θέματα, εν όψει και των ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό.

Στις 20.00 ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί για τον ίδιο σκοπό στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερώσει τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.

Προκειμένου να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις για τα τετ α τετ Παπανδρέου με Τσίπρα και Κοτζιά, πηγές από το Κίνημα Αλλαγής έσπευσαν να διευκρινίσουν πως η ηγεσία του Κινήματος είχε έγκαιρα ενημερωθεί σχετικά.

Αλλωστε, σημείωναν, ο Γιώργος Παπανδρέου στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να ζητήσει συνάντηση εν όψει του ταξιδιού του στην Τουρκία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζει συνέδριο για την Τουρκία στο πλαίσιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...