253
Ηταν νόμιμο έγινε και ηθικό, σύμφωνα με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη | ΙΝΤΙΜΕnews

Και η Χρυσοβελώνη στη λίστα των επιδοματούχων υπουργών

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 11:20
Ηταν νόμιμο έγινε και ηθικό, σύμφωνα με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Και η Χρυσοβελώνη στη λίστα των επιδοματούχων υπουργών

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 11:20

Ηταν νόμιμο, έγινε και ηθικό, λέει η πρώην υφυπουργός Μεταφορών (από τους ΑΝΕΛ) Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το επίδομα ενοικίου που όπως η ίδια παραδέχθηκε, ελάμβανε κάνοντας χρήση της γνωστής πια διάταξης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τα έγγραφα της «Διαύγειας» που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω επίδομα το έπαιρναν τουλάχιστον άλλοι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα, ο υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Μαυραγάνης, έσπευσε να εξηγήσει για την πίστωση – δέσμευση ποσού 11.200 ευρώ που αφορούσε την διαμονή του υφυπουργού στο συγκεκριμένο υπουργείο ότι ο ίδιος δεν τη χρησιμοποίησε ποτέ.

«Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί δεν το ζήτησα ποτέ» τόνισε ο πρώην υφυπουργός σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, «καρφώνοντας» ουσιαστικά την προκάτοχό του Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Εγώ, συμπλήρωσε, «έχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει».

Σε επικοινωνία της με τον ΣΚΑΙ, η κυρία Χρυσοβελώνη παραδέχθηκε ότι είχε πάρει το επίδομα διαμονής. Όπως εξήγησε, έλαβε για ένα διάστημα το επίδομα ενοικίου καθώς είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, ενώ δεν π αρέλειψε να επισημάνει ότι ήταν κάτι που προβλεπόταν από τη νομοθεσία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε δεν τίθεται ηθικό ζήτημα για την είσπραξη του επιδόματος, ισχυριζόμενη ότι από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...