291
To λευκό Οpel ακινητοποιημένο στα διόδια Αγίας Τριάδας | lamiareport.gr

Ηπιε λιγάκι παραπάνω και οδηγούσε για 15 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2019, 16:31
To λευκό Οpel ακινητοποιημένο στα διόδια Αγίας Τριάδας
|lamiareport.gr

Ηπιε λιγάκι παραπάνω και οδηγούσε για 15 χλμ. στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2019, 16:31

Θρίλερ τη νύχτα της Πέμπτης στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν μεθυσμένος (όπως διαπιστώθηκε αργότερα) οδηγός μπήκε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα προς Λαμία, και επί 15 χιλιόμετρα κινείτο στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας χωρίς να αντιλαμβάνεται τίποτα…

Μάταια οι άλλοι οδηγοί, που έντρομοι τον έβλεπαν να έρχεται κατά πάνω τους, τού έκαναν σήμα να σταματήσει.

Η τρελή πορεία του Opel, με οδηγό τον 67χρονο και έναν ακόμη επιβαίνοντα, συνεχίστηκε για ώρα και μόνο από τύχη απεφεύχθη το χειρότερο.

Οδηγός που έκανε προσπέραση σε λεωφορείο και ήρθε ξαφνικά φάτσα με το λευκό ΙΧ στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, πρόλαβε την τελευταία στιγμή να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση. Το σοκ όμως ήταν τέτοιο, που πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσει ο ίδιος και σύζυγός του που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ άλλοι οδηγοί κάλεσαν το «100» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να ακινητοποιήσουν το «τρελό» Οpel. Αυτό κατέστη δυνατόν μόνο όταν έφθασε στα διόδια Αγίας Τριάδας (φωτογραφία κάτω).

Όπως είπε ο 67χρονος στους άνδρες της Τροχαίας που τον σταμάτησαν, δεν μπόρεσε να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και τότε έκρινε σκόπιμο να συνεχίσει την τρελή του πορεία στο αντίθετο ρεύμα της Εθνιικής.

Από το αλκοτέστ που του έγινε, προέκυψε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.  Αμεσα συνελήφθη και πήρε τον δρόμο για το αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Αμεση ήταν και η αντίδραση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Χάρης Λακαφώσης, έδωσε παραγγελία, πέρα από τα προβλεπόμενα πρόστιμα από τον Κ.Ο.Κ., να κατασχεθεί το αυτοκίνητο και να αφαιρεθεί το δίπλωμα του οδηγού μέχρι να γίνει το δικαστήριο. Ο 67χρονος θα κληθεί πλέον να ξαναδώσει εξετάσεις για να αξιολογηθεί εάν είναι ικανός να οδηγήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...