179
Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στο Μάτι | Facebook

Βραδιά μνήμης στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, ένα από τα θύματα στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2019, 14:50
Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στο Μάτι
|Facebook

Βραδιά μνήμης στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, ένα από τα θύματα στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2019, 14:50

Η ηθοποιός και συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη είναι ένα από τα εκατό θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην Αν. Αττική που συνέβη στις 23 Ιουλίου 2018 και βύθισε την Ελλάδα στο πένθος. Οσοι την γνώριζαν προσωπικά ή είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ταλαντούχο και ευαίσθητο.

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 18.00 θα συγκεντρωθούν στο θέατρο «Γκλόρια» (Ιπποκράτους 7) οι φίλοι και οι συνεργάτες της, σε μία βραδιά αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της. Η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό που επιθυμεί να βρεθεί κοντά τους και να γνωρίσει πτυχές από την προσωπικότητα και τις δουλειές που σημάδεψαν την καλλιτεχνική της πορεία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα παρουσιάσει η στενή της φίλη Αννέτα Παπαθανασίου, θα προβληθεί υλικό από τη δουλειά της.

Επι σκηνής για να μιλήσουν και να διαβάσουν κείμενά της θα βρεθούν οι: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, Θοδωρής Γκόνης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ασπα Τομπούλη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αγγελική Αντωνίου, Βασίλης Κατσικονούρης, Ελση Σακελλαρίδου, Κωνσταντίνα Ζηροπούλου, Γεωργία Δεληγιαννοπούλου.

Μία βραδιά μνήμης για όλα όσα δεν κατάφερε να πάρει μαζί της η φωτιά του πιο θλιμμένου ελληνικού καλοκαιριού…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...