640
Η Lady Gaga στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν, στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια | REUTERS/Kevin Lamarque

Η Lady Gaga ξεσπάθωσε κατά του Τραμπ στην τελευταία ομιλία του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 11:40
Η Lady Gaga στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν, στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια
|REUTERS/Kevin Lamarque

Η Lady Gaga ξεσπάθωσε κατά του Τραμπ στην τελευταία ομιλία του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2020, 11:40

Στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε η Lady Gaga στην τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψηφίου των Δημοκρατικών και δεν μάσησε τα λόγια της εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν επέλεξε την πολιτεία από όπου κατάγεται, την Πενσιλβάνια, ως τον τελευταίο σταθμό της πολύμηνης εκστρατείας του, μία ημέρα πριν τις προεδρικές εκλογές, καθώς είναι μία από τις πλέον κρίσιμες πολιτείες, που μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί ότι η Lady Gaga θα εμφανιζόταν με τον Μπάιντεν, ο Τραμπ δεν έχανε την ευκαιρία, τις τελευταίες ημέρες, να επιτίθεται κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ακτιβίστριας, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τις θέσεις της κατά της εξόρυξης πετρελαίου με την επικίνδυνη –για ανθρώπους και περιβάλλον– μέθοδο του fracking και να την ειρωνεύεται.

Η Lady Gaga, που βγήκε στη σκηνή πριν από τον Μπάιντεν, ήταν καταπέλτης εναντίον του αμερικανού προέδρου: «Προς όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρες με κόρες και αδελφές και μητέρες, όλοι σας, άσχετα από το πώς αυτοπροσδιορίζεστε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ψηφίσετε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ενός άντρα που πιστεύει ότι η φήμη του τού δίνει το δικαίωμα να αρπάζει μία από τις κόρες σας ή τις αδελφές σας ή τις μητέρες σας ή τις συζύγους σας από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Ψηφίστε τον Τζο. Είναι καλός άνθρωπος. Σας ευχαριστώ».

Η Lady Gaga στη σκηνή

 

View this post on Instagram

 

I’ll be speaking just after 7 ET and performing right before the incredible @JoeBiden speaks at 8:30 ET watch on JoeBiden.com/live I HAVE SOME THINGS TO SAY #vote #BidenHarris2020 love you Pennsylvania! ❤️ so excited to sing for you!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Στη συνέχεια, έπαιξε τρεις μεγάλες επιτυχίες της στο πιάνο και αποχαιρέτησε τους συγκεντρωμένους, λέγοντας «Αμερική, σ’αγαπώ, θα προσεύχομαι για σένα αύριο. Πάμε να κερδίσουμε! Κάνετε την Πενσιλβάνια μπλε!».

Η Lady Gaga τραγούδησε και το «Shallow», τη μεγάλη επιτυχία της

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...