285
Η Ελένη Αυλωνίτου συνέχισε με «ναι μεν, άλλα» | ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Η Αυλωνίτου επιμένει: H έκφραση ήταν ατυχής – Η ουσία δεν αλλάζει

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 17:26
Η Ελένη Αυλωνίτου συνέχισε με «ναι μεν, άλλα»
|ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ IntimeNews

Η Αυλωνίτου επιμένει: H έκφραση ήταν ατυχής – Η ουσία δεν αλλάζει

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 17:26

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου δεν φαίνεται να συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που ξεσήκωσε η πρωτοφανής έκφρασή της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Πέμπτης. Ετσι -και παρά το άδειασμα και από το κόμμα της (μέσω της Ράνιας Σβίγκου)- η βουλευτής μας είπε ότι η έκφραση ήταν ατυχής αλλά ουσιαστικά επέμεινε λέγοντας ότι η ουσία όσων είπε δεν αλλάζει.

Η κ. Αυλωνίτου μίλησε στο news247 και έκανε λόγο για ατυχή έκφραση που δεν την αντιπροσωπεύει ούτε ως πολιτικό, ούτε ως άνθρωπο. Ειδικότερα, είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί».

Όμως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε εκεί, αφού έσπευσε να προσθέσει: «Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν».

Μάλιστα, η βουλευτής που στο παρελθόν είχε προκαλέσει και με άλλες δηλώσεις της, εξέφρασε την λύπη της υποστηρίζοντας ότι λόγω της έκφρασης της, δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσει και κατέληξε καταφεύγοντας στη λογική των συμψηφισμών: «Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις», είπε.

Αργότερα, έκανε και μία περισσότερο απολογητική ανάρτηση στο facebook. Συγκεκριμένα, έγραψε:

Λυπάμαι βαθύτατα γιά τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική επομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...