339
Η Ελένη Αυλωνίτου σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο παρουσίας της στη Βουλή. Το γνωστό της στιλ το μετέφερε τώρα στο στούντιο του ΑΝΤ1 | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Γλώσσα του πεζοδρομίου από την Αυλωνίτου για τον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 09:24
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/08/2018, 13:10
Η Ελένη Αυλωνίτου σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο παρουσίας της στη Βουλή. Το γνωστό της στιλ το μετέφερε τώρα στο στούντιο του ΑΝΤ1
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Γλώσσα του πεζοδρομίου από την Αυλωνίτου για τον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 09:24
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/08/2018, 13:10

Οσοι πίστευαν ότι ο διαδικτυακός λόγος του Πολάκη ή ο κυνισμός του Κουβέλη ήταν ο πάτος στο βαρέλι του πολιτικού εκφυλισμού, διαψεύστηκαν το πρωί της Πέμπτης: η Ελένη Αυλωνίτου έχασε κάθε μέτρο –ακόμα και για τα δεδομένα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ– σε εμφάνισή της στο στούντιο του ANT1 κάνοντας λόγο για «παπαριές» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής Β’ Αθηνών ξεφεύγει. Εδώ μας είχε πει ότι δεν την αντέχουν επειδή είναι «ωραία» και «μορφωμένη», έχει πει ότι επί ΕΣΣΔ «αν ήσουν με το κομμουνιστικό καθεστώς δεν σε πείραζαν», ενώ πιο πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι αν δεν είχαν πάρει (οι του ΣΥΡΙΖΑ) εποχικούς πυροσβέστες θα είχαν συμβεί χειρότερα στο Μάτι (πόσο χειρότερα δηλαδή;) και ότι τα θύματα στο Μάτι πέθαναν γιατί δεν ήταν εκπαιδευμένοι.

Αλλά τώρα, η κυρία Αυλωνίτου ξέφυγε. Στη συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πρώτα είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ λέει «κοτσάνες» και έπειτα, χρησιμοποιώντας αγοραίες εκφράσεις ανοίκειες για έλληνα βουλευτή (έστω βουλευτή εκτός Χρυσής Αυγής) είπε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει «παπαριές» για την τραγωδία στο Μάτι.

«Στα πλαίσια της παπαριάς που είπε ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας εις μάτην την παρέμβαση του παρουσιαστή της εκπομπής Νίκου Ρογκάκου.

Το να σχολιάσει κανείς το επίπεδο της κυρίας Αυλωνίτου είναι πλέον περιττό. Στα διαδικαστικά, λογικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλή εγκαλούμενη για αντισυναδελφική συμπεριφορά. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτά τα απαράδεκτα λόγια τα είπε για έναν συνάδελφό της» σχολίασε στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Γεωργιάδης (Ενωση Κεντρώων) που είναι αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η αντίδραση της ΝΔ

Σε ένα πρώτο σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «κατήφορο της κυβέρνησης στη χυδαιότητα».

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. «Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα», σχολίασαν από την Πειραιώς.

Τις δηλώσεις της κυρίας Αυλωνίτου έσπευσε, πάντως, να αποδοκιμάσει και η Κουμουνδούρου. Χαρακτηριστική η ανάρτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...