278
|

Αυλωνίτου: Κάηκαν άνθρωποι στην θάλασσα επειδή δεν είχαν εκπαιδευτεί!

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 19:19

Αυλωνίτου: Κάηκαν άνθρωποι στην θάλασσα επειδή δεν είχαν εκπαιδευτεί!

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 19:19

Μια ημέρα αφού εγκάλεσε τους πάντες για την κριτική τους για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι, λέγοντας ότι αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είχε προσλάβει εποχικούς πυροσβέστες (λες και δεν προσλαμβάνουν κάθε χρόνο) θα είχαν συμβεί χειρότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου επανήλθε και το απογείωσε: μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon είπε ότι υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι κάηκαν στο Μάτι επειδή δεν έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις… Πάλι φταίνε δηλαδή

Πιο αναλυτικά και κληθείσα να σχολιάσει τα περί ευθυνών της κυβέρνησης για την πρόσφατη εθνική τραγωδία, η κυρία Αυλωνίτου παραδέχτηκε πως «η πολιτική ευθύνη δυστυχώς δεν μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πίσω αλλά η κυβέρνηση την έχει αναλάβει και θα στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους. Θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο θερμικό πλαίσιο προκειμένου να μην ξανασυμβούν όσα συνέβησαν».

Σε ερώτηση για το εάν τελικώς έχουν γίνει λάθη η κυρία Αυλωνίτου τόνισε: «Υπάρχουν φαινόμενα που μπορεί να αντιμετωπιστούν και θα τα δούμε. Υπάρχουν και φαινόμενα που δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν. Από τη στιγμή που η φωτιά πέρασε στο Μάτι χρειάστηκαν 11 λεπτά για να φτάσει στην θάλασσα».

Για την κριτική που ασκείται από τους πολίτες και την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Κριτική χρειάζεται να γίνεται αλλά να είναι εποικοδομητική. Το να ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα δεν είναι γόνιμο. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη τις έρευνες και θα βγουν πορίσματα και θα αποδοθούν ευθύνες.

Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα επειδή δεν έχουμε εκπαιδευτεί; Επειδή πίστευε πως μόλις μπει στη θάλασσα θα είναι όλα καλά; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης»…

Η κυρία Αυλωνίτου είχε υπάρξει πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...