327
Η Μαντόνα σε παλιότερη συναυλία της | EPA

Γιατί τα… έψαλαν Instagram και Ανι Λένοξ στη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 16:29
Η Μαντόνα σε παλιότερη συναυλία της
|EPA

Γιατί τα… έψαλαν Instagram και Ανι Λένοξ στη Μαντόνα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 16:29

Τουλάχιστον μία αμερικανίδα ψηφοφόρος φαίνεται ότι πίστεψε τα λεγόμενα του Ντόναλντ Τραμπ στη χθεσινή αξέχαστη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου, για τη γιατρό «που θεράπευσε 350 ασθενείς της Covid-19 με υδροξυχλωροκίνη».

Για τη Μαντόνα ο λόγος, που ανέβασε σχετικό βίντεο στο Instagram –για τα 15 εκατομμύρια ακολούθους της– με τη γιατρό Στέλλα Ιμάνιουελ, η οποία, εκτός των άλλων, ισχυρίζεται ότι τα φάρμακα παρασκευάζονται από «DNA εξωγήινων», ότι τα γυναικολογικά προβλήματα οφείλονται στο σεξ με «κακά πνεύματα» και ότι μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος στον ύπνο της από μια μάγισσα.

Στο βίντεο, διάφοροι γιατροί, μαζεμένοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε το Tea Party, διατείνονται ότι οι μάσκες δεν χρειάζονται, αλλά και ότι «υπάρχει φάρμακο» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού: η υδροξυχλωροκίνη. Επίσης, αναφέρει ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό έχει βρεθεί, αλλά δεν διατίθεται ακόμα στον κόσμο, «για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι».

Το Instagram έβαλε μία προειδοποίηση στην ανάρτηση της Μαντόνα, ότι το βίντεο διασπείρει ψευδείς πληροφορίες. Και παρέπεμπε τους χρήστες σε μία ιστοσελίδα όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα ψέματα που περιέχει το βίντεο.

Η πάλαι ποτέ βασίλισσα της ποπ έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Το ίδιο βίντεο είχε ανεβάσει και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και άμεσα το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του για 12 ώρες. Επίσης, κατέβηκε και από το Facebook.

Λίγη ώρα αργότερα, η ανάρτηση εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό της Μαντόνα, όμως είχαν προλάβει πολλοί να διαμαρτυρηθούν στα σχόλια, ανάμεσά τους και η Ανι Λένοξ, η οποία έγραψε: «Αυτό είναι η απόλυτη τρέλα!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υποστηρίζεις τέτοιες βλακείες. Ελπίζω ότι κάποιος χάκερ έχει καταλάβει τον λογαριασμό σου και ότι είσαι έτοιμη να το ανακοινώσεις».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα προκαλεί αρνητικά σχόλια με τους ισχυρισμούς της για τον κορονοϊό. Τον Μάρτιο, είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο όπου έλεγε ότι η πανδημία επέφερε «ισότητα» στην κοινωνία. Λίγο αργότερα, είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει τεστ αντισωμάτων, το οποίο είχε βγει θετικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...