214
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενώ τοποθετείται την Τετάρτη στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου | INTIMEnews

Χρυσοχοΐδης προς Ραγκούση: «Γιάννη εσύ ποια σημαία κρατάς σήμερα;»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 15:40
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενώ τοποθετείται την Τετάρτη στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου
|INTIMEnews

Χρυσοχοΐδης προς Ραγκούση: «Γιάννη εσύ ποια σημαία κρατάς σήμερα;»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 15:40

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις  στην Ολομέλεια της Βουλής, ξεχώρισε η στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απευθύνθηκε στον πρώην «συνοδοιπόρο» του στο ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

«[Με κατηγορείς ότι] τάχα κάθομαι με ανθρώπους που έβλαψαν την Ελλάδα. Γιάννη, εσύ σκέψου ποια σημαία κρατάς σήμερα, σκέψου καλά ποιος καταστρέφει σήμερα»,  είπε στο εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατηγορώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για θεσμική παρακμή με σημαία την εχθροπάθεια και την πόλωση

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γέννησε μια κληρονομιά καταστροφικής πόλωσης. Το κόμμα που συμμετέχεις, την έχει ακόμα σημαία, την εχθροπάθεια και την πόλωση. Τη λέω καταστροφική, διότι καταργεί βασικό κεκτημένο της μεταπολίτευσης: οι πολιτικοί αντίπαλοι να μην είναι εχθροί, και τα μεγάλα κόμματα να εξισορροπούν τις εθνικολαϊκιστικές τάσεις, με το μεταρρυθμιστικό τους έργο. Το κεκτημένο αυτό πολεμά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη θεσμική παρακμή που ακολουθεί η ηγεσία του. Εγώ, σε αυτό το πολύτιμο κεκτημένο παραμένω αμετακίνητος. Ήταν η πυξίδα της πολιτικής μου στάσης. Χαίρομαι που συνεισφέρω στην επαναφορά του κεκτημένου αυτού, για να γυρίσουμε σελίδα μεταρρυθμίζοντας και όχι καταστρέφοντας», τόνισε στη συγκεκριμένη αναφορά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κατέληξε λέγοντας σε δηκτικό ύφος στον κ. Ραγκούση:

«Χαίρομαι Γιάννη, που επιτέλους η χώρα αναπνέει σήμερα, έξω από ένα τοξικό, φωνακλάδικο κλίμα ανορθολογισμών, συνωμοσιολογίας και αντιφιλελευθερισμού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...