184
Ο Ματίας Γκεστράνιους στο περσινό ματς της ΑΕΚ με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ | INTIMESports

Φινλανδός διαιτητής -και μάλιστα γνώριμος- για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 15:43
Ο Ματίας Γκεστράνιους στο περσινό ματς της ΑΕΚ με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ
|INTIMESports

Φινλανδός διαιτητής -και μάλιστα γνώριμος- για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 15:43

To (πετυχημένο) πείραμα του τελικού του Κυπέλλου, ματς το οποίο είχε κληθεί να διευθύνει ο ισπανός διαιτητής Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, επαναλαμβάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Τέσσερις μήνες μετά τον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (0-2), η ΚΕΔ κάλεσε και πάλι αλλοδαπό διαιτητή για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που θα γίνει στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή για την 4η αγωνιστική της Super League.

Πρόκειται για τον Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μίκο Αλκάρε, Ρίκου Βιρεαουβούρι, τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάντο Μάριν.

O 40χρονος είναι διεθνής διαιτητής από το 2011 και είναι γνώριμος των δύο αντιπάλων. Ο Γκεστράνιους ήταν διαιτητής στο περσινό 2-2 της ΑΕΚ με τη Ριέκα, όσο και στο μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ (0-1) και στο 6-1 με την Ντινάμο Μινσκ. Πριν από δύο χρόνια είχε διευθύνει το Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό (24/9, 19:30) στη Νέα Σμύρνη θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ (23/9, 19:00) ο Γιώργος Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...