384
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν - και δίκαια: τέσσερα γκολ δεν είναι λίγα... | REUTERS/Sergio Perez

Champions League: Χατ τρικ ο Μέσι – Απίθανη ανατροπή η Ιντερ – Σπουδαία νίκη η Λίβερπουλ

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 22:33
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν - και δίκαια: τέσσερα γκολ δεν είναι λίγα...
| REUTERS/Sergio Perez

Champions League: Χατ τρικ ο Μέσι – Απίθανη ανατροπή η Ιντερ – Σπουδαία νίκη η Λίβερπουλ

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2018, 22:33

Η μαγεία ξεκίνησε!

Η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι σε τρελά κέφια (χατ τρικ), σκόρπισε με 4-0 την Αϊντχόβεν στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Γκολάρα και ο Ντεμπελέ! Κόκκινη ο Ουμτιτί.

Απίθανο παιχνίδι στο Μιλάνο με την Ίντερ μέχρι το 86΄να κινδυνεύει με διασυρμό και το φινάλε του αγώνα να τη βρίσκει νικήτρια επί της Τότεναμ.

Ο Μέσι οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε μεγάλη νίκη με 4-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, το οποίο άπαντες στη Βαρκελώνη ονειρεύονται κι ελπίζουν να το δουν να καταλήγει στην έδρα της ισπανικής ομάδας.

Στο 31’, με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μέσι έστειλε την μπάλα φαλτσαριστά στο «Γ» του Ζοέτ, ανοίγοντας το σκορ και σκοράροντας το πρώτο γκολ της σεζόν για το Champions League, για «παρθενική» μάλιστα φορά στην καριέρα του!

Στο 75’ ο Γάλλος Ντεμπελέ απέφυγε με τρομερή προσπάθεια τον Λοσάνο, είδε το τέρμα κι εκτέλεσε χαμηλά στη γωνία, κάνοντας το 2-0 και στο 77’ ο Ράκιτιτς είδε την κίνηση του Αργεντινού στην περιοχή, του έστειλε την μπάλα κι εκείνος πλάσαρε στην κίνηση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 87’ ο Σουάρες «ντύθηκε» Μέσι και με ωραία πάσα στον κενό χώρο τού έδωσε την ευκαιρία για το χατ-τρικ και το 4-0, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπαρτσελόνα! Παράλληλα, ο Αργεντινός σούπερ-σταρ έφτασε τα 102 γκολ στον θεσμό.

Με αυτό το γκολ, ο Μέσι έχει σκοράρει σε 14 διαφορετικές σεζόν και γίνεται ο τρίτος που το καταφέρνει, πίσω από τον Γκιγκς (16) και τον Ραούλ (15). Επίσης, η Μπαρτσελόνα παρέμεινε αήττητη για 20ή σεζόν στο Champions League σε πρεμιέρα, μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ με 3-2 τη σεζόν 1997/98!

Η βαθμολογία του ομίλου
1.Μπαρτσελόνα 3 (4-0)
2. Ίντερ 3 (2-1)
3. Τότεναμ 0 (1-2)
4. PSV 0 (0-4)

Τεράστια νίκη η Λίβερπουλ

Μπορεί ο Μέσι να έβαλε τρία γκολ, όμως η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην πρεμιέρα του Champions League. Ο ομάδα του Κλοπ επικράτησε της Παρί σεν Ζερμέν με 3-2.

Η ομάδα του Κλοπ κέρδιζε με 2-0, η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μενιέ και του Εμπαπέ, αλλά στο τέλος ο Φιρμίνιο σκόραρε το… χρυσό γκολ.

Σημαντικές νίκες πήραν εκτός έδρας η Ντόρτμουντ στο Βέλγιο και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μονακό, ενώ η Γαλατασαράι… διέλυσε με 3-0 στην Τουρκία την Λοκομοτίβ Μόσχας. Ισοπαλίες στη Σερβία ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Νάπολι και στην Γερμανία ανάμεσα σε Σάλκε και Πόρτο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...