301
Το κλεμμένο -όπως αποδείχθηκε- όχημα των εκτελεστών καμένο στον Σκαραμαγκά | INTIMEnews

Διπλό συμβόλαιο θανάτου στον Κορυδαλλό – «Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον «Ταξιτζή» της νύχτας

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2023, 09:23
Το κλεμμένο -όπως αποδείχθηκε- όχημα των εκτελεστών καμένο στον Σκαραμαγκά
|INTIMEnews

Διπλό συμβόλαιο θανάτου στον Κορυδαλλό – «Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον «Ταξιτζή» της νύχτας

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2023, 09:23

Γνωστοί στις Αρχές για τη δράση τους στον κόσμο της νύχτας ήταν οι δύο άνδρες που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες δύο εκτελεστών τη νύχτα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Το όνομα ενός εκ των δύο θυμάτων φέρεται να έχει εμπλακεί και σε άλλη δολοφονία –καθώς ήταν βασικός ύποπτος για άλλο συμβόλαιο θανάτου που επίσης σχετιζόταν με τη νύχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του το Open, ο εκτελεσθείς –γνωστός στην «πιάτσα» και με το προσωνύμιο «ο Ταξιτζής»– είχε καταδικαστεί και για τη δολοφονία οπαδού στη Λ. Λαυρίου.

Το αυτοκίνητό του μάλιστα, μάρκας Mercedes, φέρεται να ήταν θωρακισμένο, κάτι όμως που πιθανότατα γνώριζαν εκείνοι που έδωσαν την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

Οι εκτελεστές, που σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ, χρησιμοποίησαν δύο Καλάσνικοφ και κατά το ρεπορτάζ του Open (δείτε το στο βίντεο κάτω), στο σημείο όπου «γάζωσαν» τον «Ταξιτζή» βρέθηκαν πάνω από 40 κάλυκες.

Παρ’ όλο που το θύμα εμφανίζεται ως «βαρύ όνομα» της νύχτας, την Τετάρτη φαίνεται ότι δεν συνοδευόταν από σωματοφύλακες, ούτε και είχε πάνω του κάποιο όπλο.

Οι εντολείς του συμβολαίου θανάτου ήθελαν νεκρό και το δεύτερο άτομο που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είχε συγγενική σχέση με τον «Ταξιτζή» (είχε παντρευτεί την αδελφή του).

«Ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του, που είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει τη χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής», περιέγραψαν στην ΕΡΤ πηγές  της ΕΛ.ΑΣ (δείτε κάτω το βίντεο).

 

Μόλις βεβαιώθηκαν ότι και ο δεύτερος στόχος τους ήταν νεκρός, εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη.

Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Σκαραμαγκά βρέθηκε καμένο ένα τζιπ που πιθανολογείται ότι ήταν αυτό που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...