235
O Τζο Μπάιντεν έσπευσε να ευχηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ ταχεία ανάρρωση | REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Τζο Μπάιντεν – «Φοράτε μάσκα!» συμβουλεύει

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 20:13
O Τζο Μπάιντεν έσπευσε να ευχηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ ταχεία ανάρρωση
| REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Τζο Μπάιντεν – «Φοράτε μάσκα!» συμβουλεύει

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 20:13

Σε τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, και η σύζυγός του, μετά την είδηση πως ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του θεράποντος ιατρού του, ο οποίος και πραγματοποίησε τον έλεγχο: «Ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Δρ. Τζιλ Μπάιντεν υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορονοϊό σήμερα και δεν εντοπίστηκε ιικό φορτίο. Προβαίνω στην ανακοίνωση αυτή εκ του δικαιώματός μου ως θεράπων ιατρός τόσο του Τζο Μπάιντεν όσο και της δρ. Μπάιντεν».

Λίγα λεπτά αργότερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε το αποτέλεσμα του τεστ. «Με χαρά ανακοινώνω πως η Τζιλ και εγώ διαγνωστήκαμε αρνητικοί στον κορονοϊό. Ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να λειτουργεί ως υπενθύμιση: φοράτε μάσκα, κρατήστε αποστάσεις και πλένετε τα χέρια σας», έγραψε.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις, έκανε το τεστ και διαγνώστηκε αρνητική στον κορονοϊό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγινε γνωστή η είδηση που αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάιντεν έσπευσε να ευχηθεί στον αντίπαλό του ταχεία ανάρρωση (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...