824
Η Μελάνια ήταν από τις πρώτες που είχαν βγει, τον Απρίλιο, φορώντας μάσκα και δίνοντας συμβουλές | Twitter/ FLOTUS

Οι (όχι και τόσο παράλογες) εκρήξεις της Μελάνια εν καιρώ πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 19:24
Η Μελάνια ήταν από τις πρώτες που είχαν βγει, τον Απρίλιο, φορώντας μάσκα και δίνοντας συμβουλές
|Twitter/ FLOTUS

Οι (όχι και τόσο παράλογες) εκρήξεις της Μελάνια εν καιρώ πανδημίας

Protagon Team Protagon Team 2 Οκτωβρίου 2020, 19:24

Τι περνάει και αυτή η Μελάνια μέσα στο 2020.

Δεν της έφτανε το ότι είναι η (ενίοτε εξίσου κατατρεγμένη και βαλλόμενη) σύζυγος ενός εκ των πλέον μισητών ανθρώπων σε ΗΠΑ και υφήλιο, δεν της φτάνει που οι σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι απλώς τυπικές (κοιμούνται, άλλωστε, σε χωριστές κρεβατοκάμαρες εντός του Λευκού Οίκου), δεν της φτάνει το ξεμπρόστιασμα που της κάνουν οι πρώην συνεργάτες της σε βιβλία που εκδίδονται μεσούσης της πανδημίας, της έλαχε και ο Covid-19 και τώρα θα πρέπει να περάσει σχεδόν όλο τον Οκτώβριο εσώκλειστη -και, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, σε έξαλλη κατάσταση καθώς για ό,τι έπαθε θεωρεί υπαίτιο τον σύζυγό της.

Και μπορεί η Μελάνια να θέλησε να ενημερώσει και η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter για την νόσο, γράφοντας «όπως και τόσοι πολλοί Αμερικανοί φέτος, o Ντόναλντ κι εγώ βρισκόμαστε σε καραντίνα στο σπίτι αφότου διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Νιώθουμε καλά και έχω αναβάλει όλες μου τις υποχρεώσεις. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μένετε ασφαλείς και θα ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί», όπως έγραψε χαρακτηριστικά, αλλά η ουσία παρέμεινε μια: η ίδια θεωρεί ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να αποφύγει τον κορονοϊό, αλλά ο Τραμπ τα έκανε… θάλασσα.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν από τις πρώτες που είχαν βγει, τον Απρίλιο, φορώντας μάσκα και δίνοντας συμβουλές στους Αμερικανούς.

«Καθώς το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) μελετά την εξάπλωση του κορονοϊού, συνιστά τον κόσμο να φορά υφασμάτινη μάσκα σε δημόσιες εμφανίσεις, όταν η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι δύσκολο να επιτευχθεί» ανέφερε τότε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στα social media.

«Θυμηθείτε, αυτό δεν αντικαθιστά την σημασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης» συμπλήρωνε με νόημα, αλλά, όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, μιλούσε σε ώτα κουφών, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της.

«Επιλέγω να μην το κάνω» είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως δεν θα φορέσει ο ίδιος μάσκα.

Η ρήξη μεταξύ τους ήταν ξεκάθαρη ακόμη και στο ζήτημα της πανδημίας.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο που έγραψε μια πρώην σύμβουλός της, η Μελάνια δεν έχει νεύρα και απότομες εκρήξεις θυμού μόνο για το γεγονός ότι κόλλησε κορονοϊό «εξαιτίας» του Τραμπ.

Όπως τονίζει η πρώην φίλη και σύμβουλος της, Στέφανι  Βολκόφ, στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady», η Μελάνια έχει ήδη έρθει σε ρήξη πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της. Στο βιβλίο, η Βολκόφ εκφράζει μεταξύ άλλων το παράπονό της ότι η Μελάνια δεν τη στήριξε όταν άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα για το κόστος της ορκωμοσίας του προέδρου, την οποία είχε βοηθήσει η ίδια να στηθεί, όπως λέει, αμισθί και χαρακτήρισε τη συνεργασία της με την οικογένεια Τραμπ ως το χειρότερο λάθος της ζωής της.

Μάλιστα η Βόλκοφ ισχυρίστηκε ότι ηχογραφούσε τις συνομιλίες της με την Πρώτη Κυρία, καθώς ήθελε να έχει αποδείξεις για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Μια από αυτές τις ηχογραφήσεις δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη από τον παρουσιαστή του CNN, Άντερσον Κούπερ – αποσπάσματα που δείχνουν σαφώς την απογοήτευση της Πρώτης Κυρίας για τον εξαιρετικά άβολο ρόλο της πλέον ως σύζυγος του Τραμπ.

«Λένε ότι είμαστε συνεργοί [σε ό,τι κάνει ο Τραμπ], ότι είμαστε το ίδιο πράγμα, ότι τον υποστηρίζω, ότι δεν λέω ή δεν κάνω αρκετά», εκμυστηρευόταν η Μελάνια στη Βολκόφ, «εξαφανίζοντας την όποια κριτική μου», όπως είπε, απέναντι στη σκληρή μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της αλλά και επειδή την ανάγκαζαν κάθε χρόνο να παίζει τον παραδοσιακό ρόλο της Πρώτης Κυρίας, όπως οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες.

«Μου φεύγει η μέση κάθε χρόνο για την χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ποιος νοιάζεται για τα Χριστούγεννα και τις διακοσμήσεις; Αλλά πρέπει να το κάνω, σωστά;», ρωτάει η Μελάνια  και στη συνέχεια προσθέτει:«Το κάνω, και μετά πάλι με ρωτούν [οι δημοσιογράφοι] για το γεγονός ότι χωρίζονται τα παιδιά από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό. Αφήστε με ήσυχη επιτέλους!»

Ακόμη, στο βιβλίο της η Βολκόφ αποκαλύπτει ότι η Μελάνια γούρλωνε τα μάτια της κάθε φορά που άκουγε την Ιβάνκα Τραμπ να λέει ότι θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος.

«Εν τω μεταξύ, η Μελάνια έπρεπε να διαχειριστεί και την πεποίθηση του Ντον Τζούνιορ ότι και αυτός θα ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα του στο να γίνει πρόεδρος. Η Μελάνια κουνούσε διακριτικά το κεφάλι της με απέχθεια γι’ αυτούς τους δύο που κυκλοφορούσαν μέσα στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι φέρονταν σαν να ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά απόσπασμα του βιβλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...