175
Στιγμιότυπο από την επαναλειτουργία των κατασκηνέωσεων | Twitter/KaminisG

Ανοιξαν ξανά οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2018, 17:32
Στιγμιότυπο από την επαναλειτουργία των κατασκηνέωσεων
|Twitter/KaminisG

Ανοιξαν ξανά οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2018, 17:32

Λιγότερο από μία εβδομάδα από την φονική πυρκαγιά στην περιοχή που οδήγησε στην ταχεία εκκένωση των κατασκηνώσεων, οι εγκαταστάσεις τους στον Αγιο Ανδρέα ήταν έτοιμες να δεχτούν ξανά παιδιά, όχι μόνο πολιτών του δήμου Αθηναίων αλλά -κατά προτεραιότητα- πυρόπληκτων οικογενειών.

Περισσότερα από 200 παιδιά πέρασαν από το πρωί της Κυριακής την πόρτα των παιδικών εξοχών του δήμου Αθηναίων συμμετέχοντας στην 3η κατασκηνωτική περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

Τις τελευταίες ημέρες το δυναμικό του δήμου Αθηναίων επιδόθηκε σε αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμες και ασφαλείς οι παιδικές κατασκηνώσεις προκειμένου, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, να επιστρέψει η αισιοδοξία στην περιοχή.

Μετά την επιτυχή εκκένωση και την ασφαλή επιστροφή των 621 παιδιών στα σπίτια τους την περασμένη Δευτέρα, ο δήμος Αθηναίων έθεσε ως προτεραιότητα την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση για τα παιδιά των περιοχών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά.

DjQ3ws9XoAAkGsZ

Ήδη περισσότερα από 10 παιδιά από τις πυρόπληκτες περιοχές εγγράφηκαν σήμερα, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με μόνη προϋπόθεση την αυτοπρόσωπη παρουσία των κηδεμόνων τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...