270
Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων | korinthostv.gr

Αναβρασμός στην Κορινθία μετά το φονικό του Ρομά – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 09:12
Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων
|korinthostv.gr

Αναβρασμός στην Κορινθία μετά το φονικό του Ρομά – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 09:12

Σε επιφυλακή είναι η αστυνομία στην Κορινθία μετά την αιματηρή κατάληξη απόπειρας ληστείας κατά την οποία ο ιδιοκτήτης κατοικίας πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους δράστες και στη συνέχεια επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να παρουσιαστεί ο 35χρονος στην Εισαγγελία Πρωτοδίκων Κορίνθου. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε. Κρατούμενοι είναι ακόμη και οι επίδοξοι ληστές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά , μια ομάδα Ρομά επιχείρησε να μπει στην κατοικία του δράστη στον Σολομό Κορινθίας. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δύο Ρομά που επιχείρησαν να κλέψουν κοτόπουλα.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας άρχισε τότε να πυροβολεί κατά των εισβολέων.

Οι Ρομά ήταν αυτοί που κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι από την ομάδα τους έλειπε ένα άτομο.

Το πρωί της Κυριακής η Ασφάλεια εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του 35χρονου και μετά από ανάκριση και έρευνες εντοπίστηκε το πτώμα του 52χρονου Ρομά σε λατομείο. Ο δράστης ομολόγησε ότι βρήκε νεκρό τον επίδοξο κλέφτη και πέταξε το πτώμα στο απομακρυσμένο σημείο.

Εν τω μεταξύ, οργή επικρατεί στην οικογένεια του θύματος για τον δράστη.

«Και σκυλί να ήταν, θα του φέρονταν καλύτερα» δήλωσε ένας από τους γιους του θύματος, που παραδέχτηκε μιλώντας στο «Εθνος» ότι ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά.

«Εκλεβε κανένα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1 με 2 ευρώ. Και στην αστυνομία το ήξεραν. Μια φορά έχει πάει φυλακή για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας δεν άγγιξε τίποτε εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει να τον πετάξει με το αυτοκίνητο», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...