154
| In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναστέλλεται η απεργία στο Μετρό την Τρίτη – Κανονικά τα δρομολόγια

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 18:25
|In Time News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αναστέλλεται η απεργία στο Μετρό την Τρίτη – Κανονικά τα δρομολόγια

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 18:25

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει για την Τρίτη 28 Μαρτίου αποφάσισε το σωματείο των εργαζομένων σε Μετρό και ΗΣΑΠ.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) αιτιολόγησε τη νεότερη απόφασή του λέγοντας πως φάνηκε να υπάρχει, τελικά, δίαυλος επικοινωνίας με την κυβέρνηση, προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων.

«Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ φάνηκε αμυδρά να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει “προσωρινά” μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες», σημείωσε, συγκεκριμένα, το ΣΕΛΜΑ.

Σε συνέχεια των παραπάνω, οι Γραμμές 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια και στο Τραμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...