105
Διαδηλωτές άφησαν κεριά, λουλούδια αλλά κι ένα ρολόι που είναι σταματημένο στην ώρα του δυστυχήματος, σε συγκέντρωση που έλαβε χώρα προ ημερών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 17:46
Διαδηλωτές άφησαν κεριά, λουλούδια αλλά κι ένα ρολόι που είναι σταματημένο στην ώρα του δυστυχήματος, σε συγκέντρωση που έλαβε χώρα προ ημερών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 17:46

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο συμβασιούχος σταθμάρχης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η απολογία του συμβασιούχου σταθμάρχη Λάρισας, ο οποίος είχε την απογευματινή βάρδια την ημέρα που έγινε η πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, στον εφέτη ανακριτή ολοκληρώθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Οι περιοριστικοί όροι αφορούν στην εμφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς και στην απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την ψυχολογία του σταθμάρχη, οι δικηγόροι του απάντησαν πως είναι «δύσκολη» και πως αισθάνεται «συντετριμμένος».

Την Τρίτη 28 Μαρτίου απολογείται ο τρίτος σταθμάρχης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...