252
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια, την περασμένη εβδομάδα | ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ/Intime

Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων αθλητριών του

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 16:02
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια, την περασμένη εβδομάδα
|ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ/Intime

Προφυλακιστέος ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων αθλητριών του

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 16:02

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά το τέλος της απολογίας του το μεσημέρι της Δευτέρας ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριές του.

Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του, όπως έγινε γνωστό από πηγές του δικαστικού ρεπορτάζ.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του –του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών– μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για την φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου», σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε.

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φέρεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Η έρευνα για την δράση του 44χρονου αναμενόταν ότι δε θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, πάντως, αλλά ότι θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η προηγούμενη δράση του.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση αναμενόταν να δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου, ενώ σημαντική για την άντληση νέων πληροφοριών θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...