249
|

Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 13:48

Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2023, 13:48

Ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, 66 ετών, είναι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος με κατεύθυνση προς Σούνιο, χτύπησε κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, στο πίσω μέρος του, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, υπεύθυνος για την κυκλοφορία στο σύνολο του δικτύου, ενώ τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων.

Κατά πληροφορίες, ο 66χρονος ήταν ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για  το πόρισμα του ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017 και εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό, ένα από τα κομβικά πρόσωπα σε επίπεδο διερεύνησης της τραγωδίας των Τεμπών. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι έναν μήνα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, δεν είχε κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της εν εξελίξει έρευνας.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε εικόνες από το σημείο του τροχαιου δυστυχήματος, όπως δημοσιεύθηκαν στο irafina.gr:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...