181
«Nikos Karanikas reloaded» για τους πλειστηριασμούς που κάποτε κατήγγειλλε ο ΣΥΡΙΖΑ |

Καρανίκας εναντίον… Ρομπέν των Αστών για τις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 11:25
«Nikos Karanikas reloaded» για τους πλειστηριασμούς που κάποτε κατήγγειλλε ο ΣΥΡΙΖΑ
|

Καρανίκας εναντίον… Ρομπέν των Αστών για τις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2017, 11:25

Ο μισθοδοτούμενος από τον κρατικό κορβανά Νίκος Καρανίκας ξαναχτύπησε για το θέμα των πλειστηριασμών και αφήνοντας για λίγο την υπεράσπιση του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς, ξεσπάθωσε κατά όσων -όπως λέει- επιμένουν να διαμαρτύρονται για λογαριασμό μεσοαστών λαμόγιων με βίλες στην Κηφισιά.

Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook μετά από εκείνη κατά των μεγαλομπαταχτσήδων και των στρατηγικών κακοπληρωτών (βλ. στο τέλος του άρθρου), ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού καταφέρεται εναντίον των κινημάτων που πρωταγωνίστησαν, και την Τετάρτη, στις επεισοδιακές διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών.

Με το γνωστό οργίλο ύφος που τον διακρίνει, ο κ. Καρανίκας μιλά για «Ρομπέν των Αστών» και λαμόγια μεσοαστούς που επιχειρούν να σώσουν βίλες 700.000 ευρώ στην Κηφισιά!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=513316209036158&id=100010733509218

Δηλώνει μάλιστα αηδιασμένος (χρησιμοποιώντας τη σχετική δυνατότητα που προσφέρει το Facebook στις αναρτήσεις των χρηστών του) για τα επεισόδια στα Ειρηνοδικεία που σημάδεψαν την πρεμιέρα των πλειστηριασμών -φυσικών και ηλεκτρονικών- επί των ημερών της αριστερής κυβέρνησής του που κάποτε φώναζε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Σημαδιακό -με αφορμή και το εν λόγω σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ- το γεγονός ότι πλειοδότης στον πρώτο πλειστηριασμό ήταν ίδια η επισπεύδουσα τράπεζα! Το σπίτι δηλ. κατέληξε «στα χέρια του τραπεζίτη»…

Πολλοί μεγαλομπαταχτσήδες κρύβονται πίσω από την ευαισθησία έναντι των πλειστηριασμών, οι οποίοι δεν αφορούν την πρώτη…

Geplaatst door Νίκος Καρανίκας op Zaterdag 11 november 2017

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...