279
Το σημείο της αιματηρής συμπλοκής | INTIMEnews

Αγρια συμπλοκή Πακιστανών – Αφγανών στη Μενάνδρου με έναν νεκρό [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2020, 14:11
Το σημείο της αιματηρής συμπλοκής
|INTIMEnews

Αγρια συμπλοκή Πακιστανών – Αφγανών στη Μενάνδρου με έναν νεκρό [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2020, 14:11

Ενας νεκρός και δέκα τραυματίες –εκ των οποίων ο ένας σοβαρά– είναι ο απολογισμός άγριας συμπλοκής αλλοδαπών το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα Πακιστανών (περίπου 30 άτομα οπλισμένα με μαχαίρια και πιστόλια), επιτέθηκε κατά Αφγανών. Προφανής αιτία, ποια πλευρά θα έχει τον έλεγχο παράνομων δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή.

Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού επεισοδίου έκαναν λόγο για «βροχή» πυροβολισμών, ενώ άλλοι μίλησαν για συμπλοκές με μαχαίρια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο έχουν βρεθεί τουλάχιστον 11 κάλυκες.

Τα  θύματα είναι όλα αφγανικής καταγωγής.

«Ηρθαν 30 άτομα με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός (σ.σ. ο νεκρός), πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. “Αμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα”. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», υποστήριξε μεταξύ άλλων για την επίθεση  των Πακιστανών στους Αφγανούς.

«Ηρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό», δήλωσε ένα ακόμη αυτόπτης μάρτυρας για όσα διαδραματίστηκαν μέρα μεσημέρι στην οδό Μενάνδρου (δείτε κάτω φωτογραφίες και το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που έδωσε στη δημοσιότητα το «Εθνος»).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...