243
To Squid Game θα αποκτήσει και μια ριάλιτι εκδοχή με τον νικητή να γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες εκατομμυριούχος όπως και ο πρωταγωνιστής της σειράς | Shutterstock

To Netflix μετατρέπει το Squid Game σε ριάλιτι με έπαθλο 4,5 εκατ. δολάρια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2022, 11:03
To Squid Game θα αποκτήσει και μια ριάλιτι εκδοχή με τον νικητή να γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες εκατομμυριούχος όπως και ο πρωταγωνιστής της σειράς
|Shutterstock

To Netflix μετατρέπει το Squid Game σε ριάλιτι με έπαθλο 4,5 εκατ. δολάρια

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2022, 11:03

Σε μια προσπάθεια να αντιπαρατεθεί στον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει εσχάτως το Netflix αποφάσισε να στηριχτεί στην απρόσμενη όσο και πρωτοφανή επιτυχία της νοτιοκορεατικής σειράς Squid Game που αποτέλεσε το τηλεοπτικό γεγονός της περσινής σεζόν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η streaming υπηρεσία αρχικά ανακοίνωσε την (πολυαναμενόμενη) δεύτερη σεζόν της σειράς αλλά η μεγάλη είδηση είναι ότι ετοιμάζεται παράλληλα και ένα ριάλιτι σόου όπου οι συμμετέχοντες θα καλούνται να ξεπεράσουν δοκιμασίες εμπνευσμένες από αυτές που προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το BBC ότι όπως και στην σειρά ο νικητής θα λάβει ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην τηλεόραση σε κάποιο τηλεπαιχνίδι ή ριάλιτι. Ο νικητής θα φύγει με μια επιταγή 4,5 εκατ. δολαρίων ενώ φυσικά οι ηττημένοι συμπαίκτες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους και όχι σε… φέρετρα όπως συνέβαινε στην σειρά.

The Challenge θα προσφέρει 4,5 εκατ. δολάρια σε όποιον καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τις δοκιμασίες

Το ριάλιτι που θα γυριστεί το 2023 θα ονομάζεται Squid Game: The Challenge, θα έχει διάρκεια δέκα επεισοδίων και ο αριθμός των παικτών θα είναι 456, ίδιος με τον αρχικό αριθμό των παικτών στην σειρά. Το Netflix έχει θέσει μόνο τρεις όρους συμμετοχής στο ριάλιτι. Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να είναι 21 ετών και άνω, να μιλά αγγλικά και να είναι διαθέσιμος για τέσσερις εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...