214
Ενα πρωτοφανές περιστατικό βιασμού καλούνται να ερευνήσουν οι Αρχές στη Σουηδία | Twitter

Βίασαν γυναίκα σε γήπεδο της Σουηδίας – Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 12:49
Ενα πρωτοφανές περιστατικό βιασμού καλούνται να ερευνήσουν οι Αρχές στη Σουηδία
|Twitter

Βίασαν γυναίκα σε γήπεδο της Σουηδίας – Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 12:49

Με ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό βρίσκονται αντιμέτωπες τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές στη Σουηδία. Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας ξεκίνησε την Κυριακή 1η Απριλίου με ένα αποκρουστικό συμβάν. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η αστυνομία, στη διάρκεια της αναμέτρησης της Χάμαρμπι με την Σίριους μια γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες του «Tele2 Arena» στη Στοκχόλμη!

Όπως σημειώνουν τα Μέσα της σκανδιναβικής χώρας, η κοπέλα όχι μόνο υπέστη βιασμό, αλλά οι δράστες τη χτύπησαν άσχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικό της αγριότητας που βίωσε η κοπέλα, ήταν το γεγονός ότι ακόμη και ένα 24ωρο μετά τον βιασμό της, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ετσι, για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του δράστη και οι έρευνες των Aρχών συνεχίζονται.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το γεγονός. Γνωρίζω μόνο ότι υπήρξε μια καταγγελία για βιασμό που συνδέεται με το παιχνίδι», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της σουηδικής αστυνομίας, Άννα Γουέστμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν συλλήψεις για μέθη, βανδαλισμούς, διατάραξη της δημόσιας τάξης και ρίψεις βεγγαλικών. Οπως είναι λογικό, η δημοσίευση αυτής της είδησης έχει προκαλέσει σεισμό στην κατά τ΄άλλα ήρεμη χώρα της βόρειας Ευρώπης. Στην Σουηδία μάλιστα κάνουν λόγο ακόμη και διακοπή του πρωταθλήματος μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...