237
|

Η μητρότητα ο δυσκολότερος αντίπαλος για τη Σερένα Γουίλιαμς

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 17:40

Η μητρότητα ο δυσκολότερος αντίπαλος για τη Σερένα Γουίλιαμς

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 17:40

Ωραία το έκανες το παιδί, είσαι και πλούσια, αθλητική και διάσημη. Και τώρα; Τώρα, αν θες όντως να το μεγαλώσεις εσύ, αρχίζουν τα δύσκολα και δεν έχει τόση σημασία αν είσαι πλούσια, αθλητική και διάσημη –η αϋπνία είναι ίδια για όλες τις νέες μάνες. Το κατάλαβε και η 36χρονη Σερένα Γουίλιαμς, η καλύτερη τενίστρια της τελευταίας δεκαετίας.

Η αμερικανίδα τενίστρια καλωσόρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο την γλυκύτατη Αλέξις Ολύμπια Οχάνιαν. Ομως οι δυσκολίες της μητρότητας την κατέβαλαν τόσο ώστε να φθάσει να απευθυνθεί για συμβουλές στους 10 εκατ. ακολούθους της στο Twitter.

Οπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησή της, η μικρούλα βγάζει δοντάκια και ταλαιπωρείται και η διάσημη μαμά δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. «Εκανα τα πάντα, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μου σπαράσσει την καρδιά», εξομολογείται στους ακολούθους της και ζητάει την συμβουλή τους.

Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε φτάσει σε τέτοια απελπισία που ήθελε και εκείνη τη… μαμά της, να την πάρει αγκαλιά για να κοιμηθεί.

seremaaa

Removal of the shipwreck of `Aghia Zoni II` which sunk at the Saronic Gulf, on November 25,2017 / Εργασίες ανέλκυσης του δεξαμενόπλοιου `Αγία Ζώνη ΙΙ` που βυθίστηκε στον Σαρωνικό Κόλπο, στις 25 Νοεμβρίου, 2017
serenaaa

Πολλοί φίλοι της ανταποκρίθηκαν, έδωσαν τις συμβουλές τους και διηγήθηκαν τις παρόμοιες ιστορίες τους. Η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική είναι μία: υπομονή και αγάπη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...